08 mar: Indre værdi af SmallCap Danmark A/S er opgjort til 20,6 kr. pr. a..
08 mar: Indkaldelse ti ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen..
08-03-2019 04:00:57

Lundbeck udnævner Keld Flintholm Jørgensen til koncerndirektør, Chief Business Officer

Valby, Danmark, 8. marts 2019 - H. Lundbeck A/S (Lundbeck) annoncerede i dag udnævnelsen af Keld Flintholm Jørgensen til Chief Business Officer (CBO). Keld skal stå i spidsen for Corporate Strategy & Business Development fra 4. april 2019, og vil indtræde i Executive Management.

Den nye stilling er oprettet som en del af den reviderede strategi, der fokuserer på at opnå langsigtet vækst. Dette fokus kræver, at Lundbeck supplerer den interne projektportefølje med kvalitetsaktiver fra tredjepart. Vi vil sikre adgang til ekstern innovation gennem produktlicens og/eller opkøb, samt gennem strategiske partnerskaber.

Keld kommer fra en stilling som Global Head of Strategic Partnering hos Roche. Siden 2011 har Keld beskæftiget sig med forretningsudvikling og partnerskaber inden for forskellige terapeutiske områder, herunder sygdomme i centralnervesystemet. I denne periode har han stået i spidsen for fusioner og opkøb, samarbejder og andre projekter, for at opbygge partnerskaber og aftaler der kunne ekspandere pipelinen hos Roche. Keld er født i Danmark og har en bachelor i erhvervsøkonomi samt en cand.merc.aud. fra Copenhagen Business School.

Jeg ser frem til at byde Keld velkommen hos Lundbeck, hvor han med sin ekspertise vil bidrage til vores Expand and Invest for Growth strategi ” siger Deborah Dunsire; administrerende direktør. “Denne nye position giver os en ekstra ledelsesressource. Dermed sikrer vi, at Lundbeck fortsat kan udvide den kommercielle tilstedeværelse samt levere på vækststrategien, herunder adgangen til den relevante eksterne innovation.

Det glæder mig at blive en del af Lundbeck, og jeg ser frem til at drive udvikling og eksekvering af forretningsstrategien fremover. Ud over virksomhedens kerneforretning er tanken, at der skal lægges tid og energi i at afdække de eksterne muligheder der kan skabe værdi. ” siger Keld Jørgensen.

Efter dagens meddelelse består Lundbecks Executive Management af:

 • Deborah Dunsire, President & CEO
 • Peter Anastasiou, EVP, North America
 • Lars Bang, EVP, Product Development & Supply
 • Anders Götzsche, EVP & CFO
 • Keld Flintholm Jørgensen, EVP & CBO (per 4. april 2019)
 • Johan Luthman, EVP, R&D
 • Jacob Tolstrup, EVP, Commercial Operations

Lundbeck kontakter

Investorer:                                                                                Medier:

Palle Holm Olesen                                                                   Mads Kronborg

Vice President, Investor Relations                                           Senior Director, Corp. Communication

PALO@lundbeck.com                                                             MAVK@lundbeck.com         

+45 30 83 24 26                                                                      +45 36 43 40 00

Om H. Lundbeck A/S

H. Lundbeck A/S (LUN.CO, LUN DC, HLUYY) er et globalt farmaceutisk selskab, som er specialiseret i hjernesygdomme. I mere end 70 år har vi været førende inden for hjerneforskning. Vores purpose er We are tirelessly dedicated to restoring brain health, so every person can be their best.

Cirka 700 millioner mennesker verden over lever med hjernesygdomme, og alt for mange af dem lever med mangelfuld behandling, diskrimination, nedsat arbejdsevne, tidlig tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet og andre unødvendige konsekvenser. Vi arbejder hver dag hen imod bedre behandlingsmuligheder og et bedre liv for mennesker, der lever med hjernesygdomme. Det kalder vi Progress in Mind.

Læs mere på  www.lundbeck.com/global/about-us/progress-in-mind

Vores ca. 5.000 medarbejdere i mere end 50 lande arbejder i hele værdikæden lige fra forskning og udvikling til produktion, markedsføring og salg. Vores udviklingsportefølje består af flere udviklingsprogrammer i den sene fase, og vores produkter er tilgængelige i over 100 lande. Vores forskningscenter er placeret i Danmark, og vi har produktionsanlæg i Danmark, Frankrig og Italien. Lundbeck omsatte for 18,1 mia. DKK i 2018 (2,4 mia. EUR eller 2,8 mia. USD).

For yderligere oplysninger henviser vi til selskabets hjemmeside www.lundbeck.com. Vi er også på Twitter på @Lundbeck og på LinkedIn.

 

Vedhæftet fil

logo.jpg

Relateret indhold
12 jul - 
USA: Trump trækker forslag om ændring af medicinrabatte..
11 jul - 
Aktier/åbning: Generelt positive toner og lille kursrea..
09 jul - 
Tirsdagens aktier: Langt mellem plusser - Danske Bank s..
Relateret debat
10 jul - 
Det er hver gang Trump er ude at sige at medicinen skal..
09 jul - 
Sker der ikke snart positivt i lundbeck? Aktien siver o..
Del

Opret kommentar

Relateret debat

 • 1 uge
 • 1 måned
 • 1 År
Ingen indlæg

Aktier/tendens: Ørsted tiltænkt helterolle i positiv aktieåbning

19-07-2019 08:09:28
Der er positive nyheder fra både den danske energikoncern Ørsted og biotekselskabet Genmab som oplæg til fredagens danske aktiehandel, hvor markedet før åbningen generelt er bagud i forhold til den stigning de amerikanske aktier præsterede i torsdagens handel.Sammen med stigende futures for både det amerikanske S&P 500-indeks og for det tyske DAX-indeks tidlig fredag morgen peger det mod en positi..

Danske Bank Q2: Kundeflugten fortsætter i udfordret bank

18-07-2019 11:06:22
Kunder siger fortsat farvel til Danske Bank - omend i et langsommere tempo end tidligere. I andet kvartal valgte 4300 Nemkonto-kunder at slukke for den forbindelse til banken, hvor de første seks måneder samlet gav en kundeafgang på 13.600 Nemkonto-kunder svarende til 1 pct. af bankens Nemkonto-kundebase.Det er fortsat bankens hvidvasksag i Estland, der danner ringe i vandet - men også sagen om pr..

Aktier/tendens: Storbanker i fokus efter årle morgen-regnskaber

18-07-2019 08:26:01
Det er storbankerne Nordea og Danske Bank, der tager overskrifterne på det danske aktiemarked torsdag morgen og lægger retningen for børsens C25-indeks, der samtidig vil være presset af internationale kursfald.I USA lukkede Wall Street med fald i størrelsesordenen 0,4-0,7 pct., og i futuresmarkedet er faldene blevet uddybet med yderligere 0,3-0,5 pct.I Asien har investorernes mangel på begejstring..

Mest læste nyheder

 • 24 timer
 • 48 timer
 • 1 uge

Relaterede aktiekurser

Lundbeck A/S 251,80 -2,9% Fald i aktiekurs

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
21. juli 2019 08:39:25
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190703.1 - EUROWEB3 - 2019-07-21 08:39:25 - 2019-07-21 08:39:25 - 1 - Website: OKAY