13 mar: Pandora/fmd.: Hvis bare vi havde haft en krystalkugle
13 mar: Shipping: Baltic Dry-indekset stiger 1,1 pct. til 654 point
13-03-2019 14:23:17

GN Hearing/CEO: Vi skal kunne træffe gode beslutninger hurtigere

GN Hearing CEO Jakob Gudbrand
GN Hearing/Free

Et tættere fællesskab, men også mere diversitet i organisationen er højt på dagsordenen hos GN Hearings nye topchef, Jakob Gudbrand, der sluttede sig til selskabet i midten af februar.

Det skal være med til at styrke samarbejdet og skabe mulighed for at træffe hurtigere og endnu bedre beslutninger i det danske selskab, der har været karakteriseret af høj vækst over de seneste mange år, fortæller direktøren i et interview med Ritzau Finans.

I den første lille måned hos GN Hearing har Jakob Gudbrand brugt omtrent halvdelen af tiden i USA, hvor han også kom fra i en ledende stilling hos Thermo Fisher Scientific.

Det har han, fordi det amerikanske marked er det største enkeltstående marked for høreapparater og også det klart største marked for GN Hearing.

- Jeg har brugt godt halvanden uge i USA for at lære organisationen og det specifikke omkring høreapparatmarkedet at kende. Det har gjort, at jeg har fået noget perspektiv på nogle af de muligheder, der ligger foran os, siger Jakob Gudbrand til Ritzau Finans.

- Det er meget orienteret om, hvordan vi får accelereret nogle af de beslutninger, der kan drive vores virksomhed og væksten fremad. Jeg har mine danske rødder kombineret med mere end ti år i USA, og det gør, at jeg formentlig er i stand til at bygge nogle broer i organisationen hurtigere, end vi kunne før. Det kan betyde, at vi er i stand til at træffe beslutninger hurtigere og bedre, uddyber han.

SKAL RYKKE SAMMEN I BUSSEN

Han peger på, at to vigtige redskaber på den front er mere diversitet i både ledelsen og organisationen generelt, mens også et større fællesskab og dybere forståelse for hinanden kan hjælpe med at skabe endnu mere vækst på sigt.

- Det er super vigtige komponenter i det at drive en global virksomhed. Diversitet og flere kvinder i ledelsen taler vi meget om i Danmark, og det gør vi også i USA. Den anden del handler om at være meget inklusiv. Vi kan godt se ens ud, men vores tankegang og måden vi arbejder sammen på kan godt være endnu mere inklusiv, siger Jakob Gudbrand.

- Det kan øge en virksomheds innovationskraft og gøre, at vi tager bedre og hurtigere beslutninger. Så det skal vi have en klar agenda om. Virksomheder, der har det, står stærkere på både kort, mellemlang og lang sigt, fordi det ligner vores kunder, fortsætter han.

Den nye direktør understreger, at hans umiddelbare indtryk af GN Hearing er rigtig godt, og at der er tale om en meget stærk organisation med en god evne til at levere stærke resultater og omstille sig hurtigt, når det er nødvendigt.

/ritzau/FINANS

Relateret indhold
11:22 - 
GN: Amerikansk Audio-rival skifter navn efter milliardo..
11 mar - 
GN har landet opkøb
06 mar - 
Morgen: C25 fortsætter op trods pres på Ørsted efter ud..
Relateret debat
27 feb - 
Ja, det er korrekt. Her er data jeg har brugt - bemærk ..
27 feb - 
Er det Pe tal på tidspunkt for aflæggelse af årsrapport..
27 feb - 
Ja, det må man sige, der er store forventninger til fre..
Del

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Novo og Teva indgår milliardforlig i patentstrid

18-03-2019 12:42:38
Novo Nordisk har indgået forlig med Teva Pharmaceuticals i en patentsag om den storsælgende GLP-1-analog Victoza, som Teva har udfordret patentet på.Aftalen betyder, at Teva kan lancere en generisk version (kopiversion) af Victoza tidligst den 22. december 2023.Det fremgår af en meddelelse fra Novo Nordisk mandag middag.Under visse særlige omstændigheder er der dog også mulighed for, at Tevas vers..

Ambu-produkt sparer omkostninger på amerikanske hospitaler

18-03-2019 11:42:11
Et nyt amerikansk studie viser, at engangsbronkoskoper til kikkertundersøgelser af luftvejene er billigere i brug end genanvendelige skoper.Det skriver Ambu, der selv sælger engangsløsninger til amerikanske hospitaler, i en pressemeddelelse.Ifølge Ambu viser studiet, at ekstraomkostningerne ved brug af et genanvendeligt bronkoskop er på 150 dollar i gennemsnit på de hospitaler, der indgik i studie..

Ugens regnskaber og nøgletal – Rentemøde, Porsche og olie-lagre

Relaterede nyheder
18-03-2019 09:15:22
Mandag, den 18. marts Danske Bank holder generalforsamlingTirsdag, den 19. martsMakrotalTysklandKl. 11:00 ZEW-tal (Marts) Tidligere: 13,4 Forventet: 11,0RegnskaberPorscheFedExWilliam Demant Holding Onsdag, den 20. martsMakrotalStorbritannien:Kl. 10:30 Forbrugerprisindeks (år/år, februar) Tidligere: 1,8% Forventet: 1,8%Kl. (tidspunkt ikke fastlagt) Brexit-afstemning i det britiske parlament USAKl. ..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/tendens: Danske Bank i fokus i ventet grøn start
2
Novo og Teva indgår milliardforlig i patentstrid
3
Ugens regnskaber og nøgletal – Rentemøde, Porsche og olie-lagre
4
Middag: Jyske, Sydbank og Danske får rygstød af bryllupsklokker
5
Amerikansk rentemøde kan give markedet et skub op

Relaterede aktiekurser

GN Store Nord A/S 312,90 0,1% Stigning i aktiekurs
GN Store Nord Ord Shs 312,90 0,1% Stigning i aktiekurs

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
18. marts 2019 14:45:23
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: ReleaseBuild_20190215.1 - EUROWEB2 - 2019-03-18 14:45:23 - 2019-03-18 14:45:23 - 1 - Website: OKAY