13 mar: Pandora/fmd.: Hvis bare vi havde haft en krystalkugle
13 mar: Shipping: Baltic Dry-indekset stiger 1,1 pct. til 654 point
13-03-2019 14:23:17

GN Hearing/CEO: Vi skal kunne træffe gode beslutninger hurtigere

GN Hearing CEO Jakob Gudbrand
GN Hearing/Free

Et tættere fællesskab, men også mere diversitet i organisationen er højt på dagsordenen hos GN Hearings nye topchef, Jakob Gudbrand, der sluttede sig til selskabet i midten af februar.

Det skal være med til at styrke samarbejdet og skabe mulighed for at træffe hurtigere og endnu bedre beslutninger i det danske selskab, der har været karakteriseret af høj vækst over de seneste mange år, fortæller direktøren i et interview med Ritzau Finans.

I den første lille måned hos GN Hearing har Jakob Gudbrand brugt omtrent halvdelen af tiden i USA, hvor han også kom fra i en ledende stilling hos Thermo Fisher Scientific.

Det har han, fordi det amerikanske marked er det største enkeltstående marked for høreapparater og også det klart største marked for GN Hearing.

- Jeg har brugt godt halvanden uge i USA for at lære organisationen og det specifikke omkring høreapparatmarkedet at kende. Det har gjort, at jeg har fået noget perspektiv på nogle af de muligheder, der ligger foran os, siger Jakob Gudbrand til Ritzau Finans.

- Det er meget orienteret om, hvordan vi får accelereret nogle af de beslutninger, der kan drive vores virksomhed og væksten fremad. Jeg har mine danske rødder kombineret med mere end ti år i USA, og det gør, at jeg formentlig er i stand til at bygge nogle broer i organisationen hurtigere, end vi kunne før. Det kan betyde, at vi er i stand til at træffe beslutninger hurtigere og bedre, uddyber han.

SKAL RYKKE SAMMEN I BUSSEN

Han peger på, at to vigtige redskaber på den front er mere diversitet i både ledelsen og organisationen generelt, mens også et større fællesskab og dybere forståelse for hinanden kan hjælpe med at skabe endnu mere vækst på sigt.

- Det er super vigtige komponenter i det at drive en global virksomhed. Diversitet og flere kvinder i ledelsen taler vi meget om i Danmark, og det gør vi også i USA. Den anden del handler om at være meget inklusiv. Vi kan godt se ens ud, men vores tankegang og måden vi arbejder sammen på kan godt være endnu mere inklusiv, siger Jakob Gudbrand.

- Det kan øge en virksomheds innovationskraft og gøre, at vi tager bedre og hurtigere beslutninger. Så det skal vi have en klar agenda om. Virksomheder, der har det, står stærkere på både kort, mellemlang og lang sigt, fordi det ligner vores kunder, fortsætter han.

Den nye direktør understreger, at hans umiddelbare indtryk af GN Hearing er rigtig godt, og at der er tale om en meget stærk organisation med en god evne til at levere stærke resultater og omstille sig hurtigt, når det er nødvendigt.

/ritzau/FINANS

Relateret indhold
16 maj - 
Torsdagens aktier: Rockwool til vejrs efter regnskab i ..
15 maj - 
GN udsteder obligationer for 330 mio. euro
10 maj - 
De mest shortede aktier i april – Pandora kravler op af..
Relateret debat
17 maj - 
vi venter da bare til næste opjustering - ja nogle vill..
16 maj - 
Men noget højt værdisat, så jeg tror vi ser en rebound ..
16 maj - 
Det må man sige - den var dog faldet lidt tilbage. Klas..
Del

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Vestas får ordre på 249 MW i Texas

20-05-2019 12:29:23
Vestas har modtaget en ny ordre på det amerikanske marked omfattende V120-2.2 MW-møller med en samlet kapacitet på 249 megawatt (MW).Aftalen er indgået med en god gammel kending i vindmølleproducentens kundekartotek, EDF Renewables, som også har valgt at indgå en femårig serviceaftale af typen AOM 5000 med Vestas.Det fremgår af en meddelelse fra det danske vindmølleselskab mandag.Møllerne skal ops..

Ryanairs overskud skrumper trods flere rejsende - NY

Relaterede nyheder
20-05-2019 08:49:39
Lavprisselskabet Ryanair havde i 2018 flere rejsende og en større omsætning. Alligevel kan selskabet ikke præsentere samme fine overskud som året før - tværtimod.Ryanair har et skævt regnskabsår og starter sine år fra 1. april. Derfor løber regnskabsåret fra 1. april 2018 til 1. april 2019.I den periode har Ryanair haft et overskud efter skat på 1,02 milliarder euro. Det svarer til lige over 7,6 m..

Aktier/tendens: DSV i fokus efter kapitalfonds milliardsalg

20-05-2019 08:14:56
Aktien i DSV vil få opmærksomhed fra åbningen mandag, efter at kapitalfonden Cevian fredag solgte alle sine aktier i transportkoncernen og dermed indkasserede rundt regnet 4 mia. kr.Kapitalfondens 6,9 mio. DSV-aktier blev af UBS solgt til 575 kr., hvilket var 20 kr. eller 3,4 pct. under lukkekursen torsdag før store bededag. Det er en "forventelig" rabat ved salg af aktieposter af den størrelse, v..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/tendens: DSV i fokus efter kapitalfonds milliardsalg
2
Vestas: Afgående topchef sælger flere aktier
3
Aktier/middag: Ambu stiger på aftale - DSV-fald forstærkes af udsalg
4
Danske: Storbank hæver Danske Bank-anbefaling men sænker Nordeas
5
Aktier/åbning: Ambu flyvende fra start og pres på Mærsk

Relaterede aktiekurser

GN Store Nord A/S 326,70 -3,1% Fald i aktiekurs
GN Store Nord Ord Shs 326,70 -3,1% Fald i aktiekurs

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
20. maj 2019 18:43:47
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190514.2 - EUROWEB5 - 2019-05-20 18:43:47 - 2019-05-20 18:43:47 - 1 - Website: OKAY