15 apr: USA: New York-tillidsindeks stiger mere end ventet i april
15 apr: Niels Smedegaard i spil som ny bestyrelsesformand i Norwegian
15-04-2019 14:59:42

Cbrain/CEO: Nødt til at være hemmelighedsfuld grundet konkurrence

Softwareselskabet Cbrain, der laver systemer til den offentlige administration, er nødt til at være lidt karrig med oplysninger omkring selskabets ordrer og oplyse det, som fondsbørsens oplysningsforpligtelser forpligter selskabet til.

Men af hensyn til konkurrencen på det tyske marked ønsker selskabet også at holde kortene tæt til kroppen, og der er derfor mange spørgsmål om selskabets seneste tyske ordre, der blev annonceret fredag, som topchef Per Tejs Knudsen ikke ønsker at svare på af hensyn til "solid konkurrence".

- Vi ønsker ikke at nævne størrelse på ordren, kundenavn eller andre specifikke detaljer, da vi forsøger at holde os så meget "under radaren" i Tyskland som muligt, siger han til Ritzau Finans.

Konkurrencen er hård, og det er vigtigt for Cbrain at holde kunden for sig selv.

Cbrain oplyser dog, at det er den sjette ordre til denne myndighed, og at myndigheden er stor og repræsenteret i samtlige tyske delstater, som der er 16 af i alt inklusive bystater.

- Kan vi sørge for at blive en succes hos den kunde, så kan det bruges som afsæt for yderligere vækst i Tyskland, siger han og tilføjer, at det er om den kunde, Cbrain vil bygge sin vækst i Tyskland.

- Kunden kan i sig selv trække en stor omsætning, men lige så vigtigt er det for os at bruge kunden som reference over for andre kunder, siger Per Tejs Knudsen.

Den samme strategi har Cbrain brugt i Danmark, hvor selskabet har en pæn position og blandt andet har 13 af 19 ministerier som kunder.

- Vi vil gøre det samme i Tyskland, som vi gjorde i Danmark, siger Per Tejs Knudsen.

Det tyske marked er naturligt nok meget større end det danske og med en meget større centraladministration og derfor potentielt mere givtigt.

/ritzau/FINANS

Relateret indhold
21 jun - 
Fredagens aktier: Ambu revancherede på blodig dag
21 jun - 
Aktier/middag: Banktrio til tops på overvejende rød dag
21 jun - 
Cbrain indgår aftale med Nilfisk om leverance af F2-sys..
Relateret debat
09:19 - 
Tænker de snart må komme med en, om ikke andet så lille..
21 jun - 
Cbrain bliver en lille cashcow over de næste år.
21 jun - 
Nilfisk
Del

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Euroinvestor spørger: Tryg-aktien stormer frem, kan den blive ved?

23-06-2019 20:35:00
Hos Euroinvestor mener vi, at den bedste kilde til viden om markedet er aktørerne i markedet.Derfor spørger vi hver måned i vores Privatinvestorundersøgelse (PIU) vores brugere om deres forventninger til markeder og økonomi.Du inviteres hermed til at deltage i undersøgelsen. Alle besvarelser er anonyme, og der er ingen krav om login, kontaktoplysninger eller lignende.Vi håber du vil deltage og ser..

Danske Bank: Bestyrelsen fyrer bankdirektør Jesper Nielsen

24-06-2019 08:35:10
Danske Banks bestyrelse har mandag opsagt bankdirektør Jesper Nielsen, der har ansvar for de danske bankaktiviteter.Det fremgår af en meddelelse til fondsbørsen.Opsigelsen sker i forbindelse med sagen om Flexinvest Fri, lyder det.- Jesper Nielsen har gjort en betydelig indsats i banken gennem mange år, senest som midlertidig administrerende direktør, hvilket vi takker ham for.- Men i den konkrete ..

Aktier/tendens: Ørsted står til stigning efter stor sejr i USA

24-06-2019 08:09:35
Efter at have trukket sig sejrrigt ud af en budrunde i USA står Ørsted over for en positiv mandag, mens det generelle danske aktiemarked ligger til en mere moderat udvikling.Godt en time før børsåbning herhjemme peger de amerikanske indeksfutures mod mindre stigninger, og det samme gør den britiske FTSE 100-future. Omvendt indikerer den tyske DAX-future et lille fald.Udsigten til en mandag morgen ..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Danske Bank: Bestyrelsen fyrer bankdirektør Jesper Nielsen
2
Dybvad: Så alvorlig en sag at vi måtte skride til fyring
3
Danske Bank: Finanstilsynet kalder sag for "meget alvorlig"
4
Aktier/middag: Danske Bank bankes ned efter farvel til CEO-vikar
5
Aktier/tendens: Ørsted står til stigning efter stor sejr i USA

Relaterede aktiekurser

cBrain A/S 32,20 0,9% Stigning i aktiekurs

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
24. juni 2019 17:27:45
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190527.1 - EUROWEB4 - 2019-06-24 17:27:45 - 2019-06-24 17:27:45 - 1 - Website: OKAY