27 maj: Aktier/middag: ISS og Mærsk holder C25 stangen
27 maj: Færre tøjkøb lægger dæmper på detailsalget i Danmark
27-05-2019 11:17:02

Demant: Nye Philips-produkter på hylderne hos Costco

Danske Demants samarbejde med den hollandske elektronikkoncern Philips om salg af Philips-brandede høreapparater har indtaget en vigtig del af det private amerikanske marked.

Produkterne er nemlig nu tilgængelige hos supermarkedskæden Costco, der også sælger både brandede produkter fra de store høreapparatproducenter på globalt plan og har sit eget private label-mærke, Kirkland Signature, der leveres af Sivantos, som nu er en del af WS Audiology efter fusionen med danske Widex.

Det fremgår af Philips' hjemmeside, hvor man i afdelingen for høreapparater nu bliver henvist til blandt andet en lang stribe Costco-butikker mange steder.

Demant løftede i starten af april sløret for den officielle åbning af salget af Philips Hearlink, som produkterne hedder. Der er tale om en hel familie af Philips-brandede høreapparater, som er baseret på Demants teknologi.

Det er ikke Demants allerede brandede produkter fra Oticon-familien Opn S, der er på hylderne under et andet navn, men Philips-produkterne er baseret på den samme underliggende teknologi, som danner grundlag for Oticons Velox S-platform.

Philips-produkterne kommer i en række forskellige formfaktorer og på forskellige prispunkter, og der er også inkluderet forskellige trådløse forbindelsesmuligheder, genopladelig batteriteknologi og kontrol-apps i pakken.

Produkterne er tiltænkt en række forskellige markeder og salgskanaler, der typisk er mere forbrugerorienterede end de steder, hvor Oticon i dag sælger flest høreapparater.

Her passer Costco rigtig fint ind i ligningen. I dag sælger Demant nemlig primært sit sekundære brand, Bernafon, hos supermarkedskæden.

/ritzau/FINANS

Relateret indhold
11 jun - 
Tirsdagens aktier: Ambu og Novo toppede marked klædt i ..
11 jun - 
GN taber VA-markedsandele efter konkurrenters nye lance..
07 jun - 
Fredagens aktier: Nedjustering kostede Novozymes dyrt i..
Del

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Lars Christensens Verden - Episode 21: Hvis virksomhedernes betalingsevne svigter, knækker aktiemarkedet

14-06-2019 06:00:00
I episode 21 af podcastserien “Lars Christensens Verden” stilles der skarpt på asset allokering.Euroinvestors chefredaktør Lars Christensen har adm. direktør i og stifter af Copenhagen Allocation Partner (CAP) Morten Kongshaug med i studiet til en samtale om, hvilke værktøjer og indikatorer Morten Kongshaug benytter til at vurdere, om man skal være over- eller undervægt aktier i sin portefølje, og..

Fredagens aktier: Carlsberg sendt til bunds i overvejende rødt C25

14-06-2019 17:02:57
På en dag uden de helt store selskabsnyheder blev Carlsberg fredag sendt til bunds i et rødt C25-indeks, der samlet dykkede 0,7 pct. til 1125,94.Bryggeriaktien faldt 2,9 pct. til 880 kr., hvilket ifølge Martin Munk, senioraktierådgiver i Jyske Bank, kan skyldes, at salgstal fra et analysehus viste svaghed i Vesteuropa - særligt i Storbritannien og Italien.- Der er kommet nye salgstal fra Nielsen (..

Ørsted: Fransk konkurrent vinder havvindudbud i Frankrig

Relaterede nyheder
14-06-2019 12:29:09
Den statsejede franske energikoncern EDF er fredag blevet udråbt til vinderen af en udbudsrunde for havvind i Frankrig.Det oplyser den franske miljøminister, François de Rugy, fredag ifølge nyhedsbureauet Reuters.- EDF er blevet valgt, udtaler han ifølge nyhedsbureauet fredag.Dermed har det franske selskab, der har tyske Innogy og Enbridge som partnere, vundet retten til at opføre en havvindmøllep..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge

Relaterede aktiekurser


Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
16. juni 2019 21:36:06
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190527.1 - EUROWEB1 - 2019-06-16 21:36:06 - 2019-06-16 21:36:06 - 1 - Website: OKAY