29 maj: TORM udnævner Kim Balle som ny CFO
29 maj: Zealand Pharma A/S - optagelse til handel og officiel notering af..
29-05-2019 08:35:37

Bent Andersen takker af i bestyrelsen for Danske Andelskassers Bank A/S

Selskabsmeddelelse nr. 12/2019 | 29. maj 2019

                                                                                  

Tidligere direktør i DLR Kredit, Bent Andersen, har meddelt, at han per 1. juli 2019 udtræder af bestyrelsen i Danske Andelskassers Bank.

Bent Andersen har siddet i bestyrelsen siden 2015 og er p.t. formand for bankens revisions- og risikoudvalg.

”Mere end fire gode år i bestyrelsen blev det til for mig. En periode, hvor vi har fået styrket bankens position og gjort den klar til næste udviklingsskridt. Et af de skridt er, at Danske Andelskassers Bank nu udvider med nye filialer østover – først i København og dernæst Odense. Det betyder, at markedsområderne bliver mere overlappende med Sparekassen Sjælland-Fyn, hvor jeg også sidder i bestyrelsen. Det vil efter min overbevisning ikke være foreneligt på sigt at sidde i begge bestyrelser med den udvikling,” siger Bent Andersen om baggrunden for sin udtræden.

Anders Hestbech, formand for bestyrelsen i Danske Andelskassers Bank, kvitterer for Bent Andersens store arbejde for banken.

”Bent er et af de mest erfarne og driftssikre bankmennesker, jeg har mødt. Jeg vil på bankens og bestyrelsens vegne takke ham for indsatsen. Som formand for såvel revisions- som risikoudvalg har Bent været en central figur i den transformation, vi er i gang med, mod en enklere, stærkere og sundere bank.”

Bestyrelsen vil snarest beslutte, hvem der overtager posten som formand for revisions- og risikoudvalgene.

Kontaktinformation

For eventuelle spørgsmål vedr. denne meddelelse kan kommunikationschef Tine Martlev Pallesen i Danske Andelskassers Bank kontaktes på telefon

87 99 30 33 eller mobil 23 72 55 70 eller pr. mail tmp@dabank.dk.

Vedlagte filer

Selskabsmeddelelse – Bent Andersen takker af i bestyrelsen for Danske Andelskassers Bank A/S

Denne selskabsmeddelelse indeholder visse fremadrettede udsagn, herunder udsagn om Danske Andelskassers Banks aktiviteter. Sådanne fremadrettede udsagn er baseret på oplysninger, antagelser og vurderinger, som Danske Andelskassers Bank finder rimelige. Disse fremadrettede udsagn omfatter kendte og ukendte risici, usikkerheder og andre væsentlige forhold, der kan få Danske Andelskassers Banks faktiske resultater, udvikling eller præstationer eller branchens resultater til at afvige væsentligt fra de fremtidige resultater, udvikling eller præstationer, der er udtrykt eller underforstået i forbindelse med disse fremadrettede udsagn. Hvis en eller flere af disse risikofaktorer eller usikkerhedsmomenter udløses, eller hvis en underliggende forudsætning viser sig at være forkert, kan Danske Andelskassers Banks faktiske økonomiske stilling eller driftsresultater afvige væsentligt fra det, der er beskrevet som forudsat, vurderet, skønnet eller forventet.

Vedhæftet fil

Relateret indhold
14 aug - 
Myndigheder godkender Nykredits køb af Sparinvest
14 aug - 
Myndigheder godkender Nykredits køb af Sparinvest
09 jul - 
Dansk tilsyn nikker ja til Nykredits køb af Sparinvest
Del

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Parken minimerer underskud efter frasalg af Fitness.dk

22-08-2019 14:50:04
Parken Sport & Entertainment er på vej til en vending på bundlinjen efter frasalget af den tabsgivende Fitness.dk-kæde sidste år.På bundlinjen lander selskabet et underskud på 12,8 mio. kr. for andet kvartal mod det massive underskud på 213,2 mio. kr. i samme kvartal sidste år.- Resultat af ophørende aktiviteter udgjorde 0,0 mio.kr. mod -219,7 mio.kr. i samme periode sidste år og kan henføres til ..

Jeudan opjusterer efter fremgang i kurs- og værdiregulering

22-08-2019 14:00:42
Efter en markant fremgang i kurs- og værdireguleringen i andet kvartal kan ejendomsselskabet Jeudan notere betydelig fremgang i nettooverskuddet for årets andet kvartal og for første halvår, der blev præsenteret torsdag middag.Det vækker tilfredshed hos administrerende direktør Per W. Hallgren.- Vi aflægger i dag et regnskab for de første seks måneder med et tilfredsstillende resultat. Det bekræft..

Aktier/middag: Ambu sendes i dybet oven på regnskab i rødt marked

22-08-2019 11:40:08
Ambu bliver torsdag ved middagstid straffet på børsen i København, efter at selskabet natten til torsdag nedjusterede sine forventninger til regnskabsåret 2018/19. Det takserer investorerne til et kursfald på 13,3 pct. til 96,1 kr. i et svagt negativt aktiemarked, hvor det danske C25-indeks falder 0,1 pct. til 1141,08.Ambu sænkede sine forventninger, da selskabet i fremtiden selv vil stå for salge..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/middag: Ambu sendes i dybet oven på regnskab i rødt marked
2
Juan José Gonzales: Det er en af de vigtigste investeringer i år
3
Ambu dæmper forventninger til de kommende fem kvartaler
4
Aktier/tendens: GN og Ambu til eksamen i negativt marked
5
Ambu/Sydbank: Nedjustering bidrager til usikkerhed omkring fremtiden

Relaterede aktiekurser


Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
22. august 2019 20:50:03
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190819.1 - EUROWEB3 - 2019-08-22 20:50:03 - 2019-08-22 20:50:03 - 1 - Website: OKAY