03 jun: Aktietilbagekøbsprogram
03 jun: Investeringsforeningen Strategi Invest, Afdeling Aktier - ajourfø..
03-06-2019 09:19:27

TORM køber fire moderne MR-skibe

 

"Det glæder os at kunne meddele, at TORM udvider flåden med fire moderne MR-skibe til en fordelagtig pris. Med udsigterne til en forbedring i forholdet mellem udbud og efterspørgsel inden for transport af raffinerede olieprodukter mener vi, at det er det rigtige tidspunkt at udvide flåden med moderne skibe. Dette understreger samtidig den fleksibilitet, som vores stærke kapitalstruktur giver os,” udtaler Executive Director Jacob Meldgaard.

TORM har indgået aftale om at købe fire MR-skibe til en samlet pris på USD 83 mio. med forventet levering mellem august og december 2019. Skibene er bygget i 2011 på det koreanske værft Hyundai Mipo. TORM har i forvejen ti skibe i flåden fra Hyundai Mipo og har teknisk og kommercielt gode erfaringer med disse skibe.

TORM har i dag udestående investeringer på ca. USD 346 mio., der omfatter de resterende investeringer i TORMs to LR1-nybygninger med forventet levering i 2019, seks MR-nybygninger med forventet levering i 2019 og første kvartal 2020, de fire MR-skibe bygget i 2011 samt installation af scrubbere på nybygninger og efterinstallation på eksisterende skibe. TORMs uudnyttede kreditfaciliteter og likvide beholdninger udgør i dag ca. USD 407 mio. Herudover har TORM indgået en betinget låneaftale på USD 66 mio. med en international finansiel institution til finansiering af de fire MR-skibe.

Siden offentliggørelsen af regnskabet for første kvartal den 14. maj 2019 har TORM indgået aftale om salg af et ældre MR-skib, TORM Gunhild (bygget i 1999), til en samlet pris på USD 6 mio.

 

KONTAKT

TORM plc

Jacob Meldgaard, Executive Director, tlf.: +45 3917 9200 Birchin Court, 20 Birchin Lane
Morten Agdrup, IR, tlf. +45 3917 9249London EC3V 9DU, Storbritannien
 Tlf.: +44 203 713 4560
 www.torm.com

OM TORM 

TORM er en af verdens førende transportører af raffinerede olieprodukter. Rederiet driver en samlet flåde på ca. 80 moderne skibe med høje krav til sikkerhed, miljøansvar og kundeservice. TORM blev grundlagt i 1889. Selskabet har aktiviteter i hele verden. TORM er børsnoteret på NASDAQ Copenhagen og på NASDAQ New York (symbol: TRMD A og TRMD). For yderligere oplysninger, se venligst www.torm.com.

SAFE HARBOR FREMADRETTEDE UDSAGN

Emner behandlet i denne meddelelse kan indeholde fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn i denne pressemeddelelse afspejler vores nuværende syn på fremtidige begivenheder og finansiel præstationsevne og kan omfatte udtalelser vedrørende planer, mål, strategier, fremtidige begivenheder eller præstationsevne og underliggende forudsætninger og andre udsagn end udsagn om historiske fakta. Ord og vendinger som "mener", "forventer", "har til hensigt", "skønner", "forudser", "planlægger", "mulig", "kan", "kunne", "afventer" og lignende angiver generelt, at der er tale om fremadrettede udsagn.

De fremadrettede udsagn i denne meddelelse er baseret på en række forudsætninger, hvoraf mange igen er baseret på yderligere forudsætninger, herunder, men ikke begrænset til, ledelsens behandling af historiske driftsdata, data indeholdt i vores databaser, samt data fra tredjeparter. Selv om Selskabet mener, at disse forudsætninger var rimelige, da de blev udformet, kan Selskabet ikke garantere, at det vil opnå disse forventninger, idet forudsætningerne er genstand for væsentlige usikkerhedsmomenter, der er umulige at forudsige og er uden for vores kontrol.

Vigtige faktorer, der efter vores mening kan medføre, at resultaterne afviger væsentligt fra dem, der er omtalt i de fremadrettede udsagn, omfatter verdensøkonomiens og enkeltvalutaers styrke, udsving i charterrater og skibsværdier, ændringer i efterspørgslen efter ”ton-mil” på olie fragtet med olietankere, effekten af ændringer i OPECs produktionsniveau og det globale forbrug og oplagring af olie, ændringer i efterspørgslen, der kan påvirke timecharterers holdning til planlagt og ikke-planlagt dokning, ændringer i TORMs driftsomkostninger, herunder bunkerpriser, doknings- og forsikringsomkostninger, ændringer i reguleringen af skibsdriften, herunder krav om dobbeltskrogede tankskibe eller handlinger foretaget af regulerende myndigheder, muligt ansvar fra verserende eller fremtidige søgsmål, generelle politiske forhold, såvel nationalt som internationalt, potentielle trafik- og driftsforstyrrelser i shippingruter grundet ulykker, politiske begivenheder eller terrorhandlinger.

I lyset af disse risici og usikkerheder, bør man ikke lægge for stor vægt på de fremadrettede udsagn i denne meddelelse, fordi de er udsagn om begivenheder, som ikke med sikkerhed vides at forekomme, som beskrevet eller overhovedet. Disse fremadrettede udsagn er ikke garantier for vores fremtidige indtjening, og vores resultater og fremtidige udvikling kan variere væsentligt fra forventningerne i de fremadrettede udsagn.

Selskabet påtager sig ingen forpligtelse til at offentliggøre eventuelle ændringer til disse fremadrettede udsagn, som afspejler begivenheder eller omstændigheder efter datoen for offentliggørelsen, eller at afspejle forekomsten af uventede begivenheder, undtaget i det omfang det kræves af gældende lov eller bestemmelse.

Vedhæftet fil

Primary Logo

Relateret indhold
14 jun - 
Aktier/åbning: Pandora retter sig lidt og trodser negat..
14 jun - 
Aktier/tendens: Mærsk og Pandora i fokus
14 jun - 
Aktier/tendens: Mærsk og Pandora i fokus
Relateret debat
17 jul - 
Ser ud til at der er ved at komme liv i Torm igen 😊
10 jul - 
Ja, der var gevinsthjemtagning i går. Den satte sig nog..
10 jul - 
Ikke overraskende, Iran lægger sig tydeligvis ikke bare..
Del

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Aktier/tendens: Knaphed på positivt nyt før åbning med spot på banker

17-07-2019 08:24:44
Bortset fra en marginalt stigende future for det amerikanske S&P 500-indeks er der ikke meget, der peger i positiv retning for det danske aktiemarkedet op til åbningen onsdag morgen.I USA lukkede markederne med fald i alle tre toneangivende indeks, som dermed ikke kunne fortsætte rekordrækken. Og fra Asien kan en trykket stemning give negativ inspiration til den europæiske handel.Tirsdag lukkede d..

Goldman Sachs: Højere indtægter kravlede ikke med på bunden

16-07-2019 13:51:32
Indtægterne fra aktiehandel, som er et vigtigt område for den amerikanske storbank Goldman Sachs, klarede sig bedre end analytikerne havde ventet i andet kvartal. Men selv om de samlede indtægter også steg en smule, bevægede de sig ikke med ned på bundlinjen i regnskabet for kvartalet.Det skriver Bloomberg News.På bundlinjen præsenterede den New York-baserede bank et overskud på 5,81 dollar per ak..

Aktier/tendens: Stilstand på sommertynde markeder - Genmab i fokus

16-07-2019 08:06:06
Genmab kan komme i fokus tirsdag, når det amerikanske medicinalselskab Johnson & Johnson over middag kommer med regnskab for andet kvartal af 2019, da det fortæller, hvordan det globale salg af kræftmidlet Darzalex arter sig.Samlet peger det på en forholdsvis neutral åbning på det danske aktiemarked, hvis retningen skal tages efter futures for det tyske DAX-indeks, der ligger til et svagt plus.Man..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Danske Bank/Credit Suisse: Sænker kursmål før regnskabsdag
2
Fonde tjener over en milliard kroner på Ambus nedtur
3
Onsdagens aktier: Danske Bank og Nordea faldt forud for regnskaber
4
Aktier/åbning: Tæt på statisk med Vestas og Danske Bank i yderpunkter
5
Aktier/tendens: Knaphed på positivt nyt før åbning med spot på banker

Relaterede aktiekurser

Torm PLC A 61,00 1,5% Stigning i aktiekurs

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
18. juli 2019 07:12:50
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190703.1 - EUROWEB2 - 2019-07-18 07:12:50 - 2019-07-18 07:12:50 - 1 - Website: OKAY