07 aug: Offentliggørelse af Nordic Transport Group Holding A/S' tilbudsdo..
08 aug: Delårsrapport for 1. halvår 2019
08-08-2019 07:16:57

DSV, 772 - Foreløbig meddelelse om det endelige resultat af det offentlige ombytningstilbud på Panalpina-aktier

MÅ IKKE UDSENDES, OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES HELT ELLER DELVIST I AUSTRALIEN, JAPAN ELLER I NOGEN ANDEN JURISDIKTION, HVOR DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE AF PÅGÆLDENDE JURISDIKTIONS GÆLDENDE LOVGIVNING

                                                                                                               

                                                                                                                                                                 

Selskabsmeddelelse nr. 772

Den 13. maj 2019 offentliggjorde DSV A/S et offentligt ombytningstilbud på alle udestående aktier i Panalpina Welttransport (Holding) AG (“Ombytningstilbuddet”).

Baseret på foreløbige tal var der op til udløbet af den Forlængede Acceptperiode den 7. august 2019 kl. 16:00 opnået accept fra i alt 23.270.295 Panalpina-aktier, svarende til 97,98% af alle udestående Panalpina-aktier pr. 7. august 2019, som var omfattet af Ombytningstilbuddet (succesrate).

Ud over Betingelser for Ombytningstilbuddet (a) (Minimum accept), (c) (Ingen væsentlig negativ indvirkning), (g) (Kapitalforhøjelse i DSV) og (h) (Godkendelse af prospekt), som var opfyldt ved udløbet af den Forlængede Primære Tilbudsperiode som angivet i den endelige meddelelse om det foreløbige resultat af 23. juli 2019, er Betingelser for Ombytningstilbuddet (b) (Godkendelse af sammenlægningen og andre godkendelser), (d) (Ophævelse af §5, stk. 2, og §12, stk. 2, i Panalpinas vedtægter) og (f) (Fratrædelse og valg af medlemmer til bestyrelsen i Panalpina) opfyldt efter udløbet af den Forlængede Primære Tilbudsperiode. Betingelser for Ombytningstilbuddet (e) (Registrering i Panalpinas aktiebog), (i) (Børsnotering af DSV-aktier), (j) (Ingen afvisning af forslag på generalforsamlingen i Panalpina), (k) (Ingen forbud) og (l) (Ingen forpligtelse til at erhverve eller sælge væsentlige aktiver eller pådrage sig eller tilbagebetale væsentlig gæld) i henhold til Prospektets afsnit B7.1 (Betingelser for Ombytningstilbuddet) er fortsat gældende som anført i Prospektets afsnit B7.3.

Med forbehold for opfyldelse af samtlige Betingelser for Ombytningstilbuddet (eller frafald af opfyldelse heraf) samt udskydelse af Gennemførelse i overensstemmelse med Prospektets afsnit B7 (Betingelser for Ombytningstilbuddet, Frafald af Betingelser for Ombytningstilbuddet, Gyldighed af Betingelser for Ombytningstilbuddet og Udskydelse af Gennemførelse) forventes Gennemførelsen at finde sted den 19. august 2019.

Endelig meddelelse om det endelige resultat af Ombytningstilbuddet forventes at blive offentliggjort af DSV A/S den 13. august 2019.

Der henvises til det offentliggjorte dokument, som er påkrævet ifølge schweizisk lovgivning, og som er tilgængeligt for kvalificerede personer via følgende link https://dsv.gcs-web.com/panalpina-transaction, eller hos Swiss Takeover Board via følgende link https://takeover.ch/transactions/detail/nr/0726/lang/en.

Kontakt:

Investor Relations

Flemming Ole Nielsen, tlf. +45 43 20 33 92, flemming.o.nielsen@dsv.com

Med venlig hilsen

DSV A/S

YDERLIGERE VIGTIGE OPLYSNINGER

Denne meddelelse er ikke og udgør ikke en del af et tilbud om at ombytte eller erhverve aktier og udgør ikke en opfordring til at tilbyde at ombytte eller erhverve aktier i Panalpina eller et tilbud om at sælge, erhverve eller tilbyde eller en opfordring til at sælge, erhverve eller tilbyde aktier i DSV. Denne meddelelse erstatter ikke 1) det schweiziske prospekt eller, 2) børsprospektet for nye DSV-aktier (punkt 1-2 benævnes under et "Tilbudsdokumenterne"). Der vil ikke ske noget udbud af værdipapirer i USA, medmindre dette sker i henhold til en ’vendor placement’ eller anden gyldig undtagelse fra registreringskravene i den amerikanske værdipapirlovgivning.

INVESTORER OG AKTIONÆRER OPFORDRES TIL AT LÆSE TILBUDSDOKUMENTERNE SAMT ALLE ANDRE RELEVANTE DOKUMENTER,SOM DSV ELLER PANALPINA HAR INDSENDT ELLER MÅTTE INDSENDE TIL DE SCHWEIZISKE ELLER DANSKE MYNDIGHEDER, NÅR DE BLIVER TILGÆNGELIGE, DA DE INDEHOLDER ELLER VIL INDEHOLDE VIGTIG INFORMATION.

De heri nævnte oplysninger må hverken direkte eller indirekte offentliggøres, udsendes eller distribueres i jurisdiktioner, hvor offentliggørelse, udsendelse eller distribution af denne type oplysninger er forbudt eller begrænset ved lov eller bestemmelser. Personer, der fysisk befinder sig i sådanne jurisdiktioner, hvor disse dokumenter offentliggøres, udsendes eller distribueres, skal gøre sig bekendt med og overholde sådanne love og bestemmelser. Hverken DSV eller Panalpina påtager sig noget ansvar for nogen persons overtrædelse af sådanne begrænsninger.

 

Vedhæftet fil

Primary Logo

Relateret indhold
14 aug - 
Aktier/åbning: Lundbeck og Demant starter uensartet eft..
14 aug - 
Aktier/tendens: Lundbeck og Demant er til eksamen i reg..
14 aug - 
DSV/Berenberg: Løfter kursmål til 700 kr. fra 640 kr.
Relateret debat
16 aug - 
Jeg tror ikke DSV kan opretholde deres marginer efter o..
05 aug - 
Hvor meget kan APM købe for, en fusion ville giv..
02 aug - 
Er årsagen til den stærke kursudvikling at ..
Del

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Aktionærer kræver milliarder i erstatning fra Novo Nordisk

16-08-2019 14:38:08
Medicinalvirksomheden Novo Nordisk er blevet sagsøgt af en gruppe aktionærer for at have givet vildledende information til aktiemarkedet.De kræver en samlet erstatning på 11,8 mia. kr. for tab på deres aktier. Det skriver Børsen, hvilket bekræftes af Novo Nordisk i en meddelelse til fondsbørsen.- Novo Nordisk er uenig i anklagerne og er klar til at forsvare selskabet i denne sag, lyder det i medde..

Maersk Drilling får forlænget kontrakt på boreskib i Ækvatorialguinea

16-08-2019 11:03:22
Maersk Drilling har forlænget opholdet for boreskibet Maersk Voyager, der skal bore ude for Ækvatorialguineas kyst.Selskabet har igennem Kosmos Energy forlænget en borekontrakt, der tidligere var indgået med Noble Energy. Det skriver selskabet på Twitter.Originalt skulle Maersk Drilling bore en enkelt brønd for selskabet Noble Energy, og den aftale indeholdt en option på endnu en boring. Den optio..

Aktier/tendens: Fokus på torsdagens regnskaber i positivt marked

16-08-2019 08:19:10
Der er udsigt til en positiv slutning på aktieugen, der han været karakteriseret ved en sværm af regnskaber fra flere C25-selskaber.Futures på de amerikanske aktieindeks stiger 0,7 pct. og det samme er tilfældet for DAX-futuren. De asiatiske aktier ligger også overvejende højere fredag morgen.Torsdagens regnskaber kan påvirke igen fredag, når analytikerne smider regnskaberne i regnearkene og komme..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge

Relaterede aktiekurser

DSV A/S 634,20 2,8% Stigning i aktiekurs
DSV Ord Shs 634,20 2,8% Stigning i aktiekurs

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
18. august 2019 00:54:08
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190809.4 - EUROWEB6 - 2019-08-18 00:54:08 - 2019-08-18 00:54:08 - 1 - Website: OKAY