20 aug: DSV: Amerikansk hedgefond skruer ned for sats på kursfald
20 aug: Tirsdagens aktier: Pandora strålede mens Jyske Bank røg i kulkæld..
20-08-2019 16:07:15

Coloplast/dir: Chancen for at vinde store indkøbsaftaler er større nu

En stor amerikansk indkøbsaftale vil uden tvivl skabe glæde hos den danske medicokoncern Coloplast, og chancen for at det lykkedes, er større i dag end tidligere.

Sådan lyder vurderingen fra ledelsen hos Coloplast under tirsdagens "Meet the Management"-arrangement, der afholdes i London.

Coloplast har på nuværende tidspunkt ingen af de såkaldte Group Purchasing Organization-aftaler (GPO) i USA for stomiforretningen, men håbet er, at det ændrer sig næste år.

- Vi har ikke adgang til GPO’er i USA, men vi vil gerne have det. Det vil sende et signal om, at vi er bemærket i USA, siger Manu Varma, der er chef for den kroniske forretning, der tæller stomi og kontinens, i USA.

I april starter de nye kontrakter med den store amerikanske indkøbsorganisation Premier, og det er endnu ikke afgjort, hvilke producenter som løber med en aftale.

Ifølge ledelsen er chancen for, at valget falder på den danske medicokoncern, større, end sidste gang det skulle afgøres hos indkøbsorganisationen.

- Vi har en bedre chance end for tre år siden, og der er flere årsager til det. Vi er større, så det er sværere at ignorere os, siger Manu Varma.

Han fortæller også, at de seneste års produktinnovation hos Coloplast og selskabets proaktive tilgang denne gang er med til at forbedre mulighederne for at underskrive en kontrakt.

- Det giver os håb om, at vi lander et godt sted, når beslutningen tages, lyder det fra Manu Varma.

ET CHAMPAGNE-MOMENT

Han bliver bakket op ad Coloplasts administrerende direktør, Kristian Villumsen, der også understreger, at det danske selskab har gjort sit hjemmearbejde.

- Er det nok? Jeg vil ikke sige for meget for ikke at jinxe det, men det er den bedste chance, vi har haft, siger topchefen, der ikke er i tvivl om, hvordan en sejr skal fejres.

- Det vil være et champagne-moment og meget stort for os, lyder det.

Næste år er der også lagt op til, at den amerikanske indkøbsorganisation Healthtrust indgår nye kontrakter, mens det ventes at ske hos Vinzient i løbet af 2021.

I februar kunne Coloplast annoncere, at selskabet har indgået en treårig indkøbsaftale med Premier. Den gælder dog kun for Coloplasts urologiprodukter.

Sidste gang Premier indgik indkøbsaftaler for stomiprodukter var i 2016, hvor Coloplast blev fravalgt.

/ritzau/FINANS

Relateret indhold
11 sep - 
Coloplast-arving køber flere aktier
28 aug - 
Onsdagens aktier: Pandora trak ned mens Unibrew satte r..
28 aug - 
Aktier/middag: Unibrew på rekordkurs i nervøst marked
Relateret debat
21 aug - 
Måske er de blevet nervøse, set i lyset af sagsanlæg på..
21 aug - 
måske på vej under 800 kr. igen, prissætningen er helt ..
21 aug - 
Deres CEO skulle måske have givet den information ved r..
Del

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
Ingen indlæg

Riksbanken nedtoner behov for renteforhøjelser - svensk krone svækkes

17-09-2019 09:48:14
Den svenske centralbank, Riksbanken, ser ikke længere samme behov for at stramme pengepolitikken. Det fremgår af referatet af det seneste rentemøde den 4. september.Her var rentekomitéens medlemmer enige om, at de økonomiske udsigter er forværret, og at riskoen for en hurtigere afmatning er øget. Årsagen er blandt andet handelskonflikten mellem USA og Kina og usikkerheden om Storbritanniens udtræd..

Aktier/åbning: Lundbeck helt i bund på milliardopkøb i rødt marked

16-09-2019 09:13:54
Lundbecks melding om at ville købe amerikanske Alder Biopharmaceuticals i en handel, der er værdisat op til 1,95 mia. dollar - eller omkring 13 mia. kr., får i de første handler investorerne til at sende aktien ned.Aktien falder helt til bunds i eliteindekset med et fald på 3,6 pct. til 228 kr. mandag morgen, i et marked der samlet i C25 falder 0,5 pct. til indeks 1140,69.Lundbeck er i negativt ra..

Prisen på råolie ryger i vejret efter angreb i Saudi-Arabien

Relaterede nyheder
16-09-2019 06:34:09
Prisen på råolie stiger med over ti procent efter lørdagens droneangreb mod to olieanlæg i Saudi-Arabien.Dermed er der også udsigt til dyrere benzin.Da handlen med råolie begyndte klokken 00.00 dansk tid hoppede prisen op med omkring 15 procent, skriver nyhedsbureauet Reuters. Efter omkring en time ligger prisen på en tønde Nordsø-olie omkring 13 procent højere i lidt over 68 dollar.Det var på for..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Tirsdagens aktier: Novo trak C25 i grønt - Danske Bank til bunds
2
Aktier/tendens: Sydbank i fokus efter uro i bestyrelsen
3
Oliepris falder efter nyt om saudiarabisk produktion om 2-3 uger-NY
4
Sydbank/Nordnet: Det lægger op til mærkbare besparelser - NY
5
Ørsted sælger Radius i millardhandel til SEAS-NVE - NY

Relaterede aktiekurser

Coloplast B A/S 804,60 0,8% Stigning i aktiekurs

Copyright Berlingske Media 2019  Handelsbetingelser  |  Cookiedeklaration  |  Cookie- og Privatlivspolitik  |  Ophavsret og vilkår
Aktieinformation leveres af Morningstar.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
18. september 2019 15:46:04
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20190829.2 - EUROWEB5 - 2019-09-18 15:46:04 - 2019-09-18 15:46:04 - 1 - Website: OKAY