Henter kommentarer

4 aktier, der stjæler opmærksomheden i tirsdagens børsåbning


Børshandlen er blevet skudt i gang på danske fondsbørs. Her er fire aktier, der stjæler opmærksomheden fra morgenstunden. Du kan følge kursudviklingen i realtid, når du er logget ind.

Zealand Pharma
Zealand Pharma-aktien stiger med over 1 pct. ved børsåbning.

Det danske biotekselskab har ikke udsendt nogen selskabsspecifikke nyheder, som giver anledning til faldet. Aktien er den seneste måned faldet med næsten 20 pct.

DSV
DSV-aktien stiger med lidt over 1 pct.

Det sker, efter transport- og logistikgigantens konkurrent Kuhne og Nagel har leveret et regnskab, som ramte forventningerne, skriver Artha Kapitalforvaltning i et nyhedsbrev. Det er formentligt det, der smitter positivt af på DSV.

Genmab
Det danske biotekselskab Genmab stiger med 1 pct. ved børsåbning.

Det sker, efter det schweiziske selskab Novartis har offentliggjort tal for første kvartal, hvor det fremgår, selskabets middel mod multipel sklerose, kaldet Kesimpta, som er baseret på Genmabs virkemiddel Ofatumumab, har solgt bedre end forventningerne fra analytikerne, skriver MarketWire.

Rockwool
Rockwool falder med næsten 1 pct. ved børsåbning.

Den danske isoleringskæmpe har ikke offentliggjort nogle selskabsspecifikke nyheder. Aktien er de sidste tre måneder steget med over 25 pct.

Læs mere: Millardinvestor tror på aktieoptur i 2024: 'Ja, selvfølgelig'

Læs mere: Storbank om mastodonter: Dampen er ved at gå ud