Henter kommentarer

| Opdateret

Advarer Bavarian Nordic-investorer: 'Aktien kan vende og falde virkelig meget'


Bavarian Nordic-aktien er steget de sidste tre måneder med 196,9 pct., men den gode udvikling kan sagtens vende.

Sådan lyder det fra value-investor og porteføljeforvalter Per Juul fra kapitalforvalteren Juul Value Invest, i Millionærklubben torsdag morgen. Han har selv investeret i den danske biotekaktie, men er begyndt at sælge ud af sin position, så den ikke fylder så meget i porteføljen.

»En aktie som denne kan jo pludselig vende. Det har vi også set før med Bavarian Nordic – at den pludselig vender, og så kan den falde virkelig og virkelig meget,« siger han.

På trods er der stadig gode udsigter for vaccineselskabet, der blandt andet har sat sig på markedet af abekoppevacciner, understreger Per Juul.

Bavarian Nordic har også sat sig på en anden lukrativ vaccineaftale.

»I værdisætningen har der manglet koppevaccinerne til den amerikanske regering, som har en målsætning om at få et stort beredskab på 130 mio. doser på lager, og som har finansieret hele udviklingen,« udtaler han.

Derudover er Bavarian Nordic også bevæget sig ind på markedet for coronavacciner, som det danske biotekselskab stadig udvikler på. Her er det dog stadig usikkert, hvordan de vil klare sig, påpeger Per Juul.

Bavarian Nordic ligger til kurs 399,7 kr. torsdag eftermiddag med en stigning på 64,7 pct. over den sidste måned.

Læs også: Bavarian henter ny kæmpe ordre

Læs også: Bavarian Nordic-aktien er gået amok – har købsanbefalinger på stribe