Henter kommentarer

Aktie i britisk tøjbrand daler fortsat: Det mener analytikerne om aktiens fremtid


Aktien i det britiske brand, Burberry, er i løbet af de sidste 12 måneder faldet med hele 47,26 pct.

Burberry er et britisk, luksuriøst brand, som har over 160 år på bagen.

Men hvad har analytikerne generelt af forventninger til aktien fremadrettet?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Burberry-aktien, så er der overtal af holdanbefalinger på aktien.

Der er ifølge Bloomberg 24 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har 3 en købsanbefaling, hele 17 analytikere har en holdanbefaling, mens 4 af analytikerne har en sælg-anbefaling.

Læs også: Techaktie slagtet: Næststørste kursfald nogensinde

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de en stigning på 8 pct.

De vurderer, at Burberry-aktien kan bevæge sig imod 1412,19 britiske pund, hvor kursen lige nu ligger i 1306,50 britiske pund.

Den, der er mest positiv over for Burberry-aktien, er AlphaValue, der har en købsanbefaling og et kursmål på 2118 britiske pund.

I den modsatte ende af skalaen finder man blandt andet Kepler Cheuvreux, der har en holdanbefaling og et kursmål på 1250 britiske pund.

Millionærklubben byder d. 21 marts indenfor til Millionærklubben Eksklusiv. Der er kunstig intelligens på programmet, hvor eksperterne dykker ned i hvilke muligheder og risici, der ligger i de nye teknologier, for meget af AI-debatten er præget af ‘hype’, og hvor meget af reel udvikling? Det debatterer Millionærklubbens faste vært Bodil Johanne Gantzel med Bent Dalager, partner og Nordic Head of New Tech hos KPMG, Michael Friis Jørgensen, aktiechef hos HC Andersen Capital og porteføljeforvalter i Millionærklubben samt Anders Bæk, civilingeniør og porteføljeforvalter i Millionærklubben. Køb dine billetter her: https://www.euroinvestor.dk/nyheder/kommende-arrangementer

Læs også: Sønderbombet aktie stiger voldsomt: Økonom peger på særlig årsag

Læs også: Topdirektører i dansk selskab scorer aktier for millionbeløb