Henter kommentarer

Ambu-ledelsen får kritik for kommunikationsstil


 
I videoen ovenfor kan du se mere om det danske aktieindeks, C25-indekset
Vis mere

Ingen i topledelsen i medicoselskabet Ambu, hverken den administrerende direktør eller bestyrelsesformanden, har noget at sige til dagbladet Børsen efter sidste uges store aktiekøb i selskabet for 26 mio. kr. fra topchef Juan Jose Gonzales' side.

Investorer peger dog på en aggressiv kommunikation, hvor de positive elementer bliver fremhævet.

Kilderne peger på, at topchefen ellers i 2019 indledte med en mere forsigtig kommunikationsstil, men siden er det vendt til en mere aggressiv stil, som skal forsvare aktiens værdisættelse i markedet, og det er typisk analytikerne, som først opdager udfordringer med udviklingen af nye produkter, skriver dagbladet Børsen.

Læs også: 3 danske aktier, der snart kan flyve i vejret

Hos Bankinvest vil seniorporteføljeforvalter Stefan Ingildsen ikke udtale sig konkret om Ambu, men gerne generelt om kommunikationen mellem ledelsen i børsnoterede virksomheder og omverden.

- Vi forventer, at ledelsen er i stand til at kommunikere et balanceret syn på verden og egen performance. Vi forstår fuldt ud, at man er nødt til en gang imellem at kommunikere noget, der kan være under selskabets egne interne ambitioner for at være på den sikre side. Over det lange løb giver det langt flere point i aktiemarkedet i forhold til en mere aggressiv kommunikationsstil, siger han til Børsen.

Læs også: Kendt strategi bliver misforstået: Sådan gør du det rigtigt

Se listen: 11 billige danske aktier

.\˙ MarketWire