Henter kommentarer

Analytikere ser potentiale i Ubisoft-aktien


 

Analytikerne ser potentiale i et af de største og mest kendte gamingselskaber i verden.

De holder løbende øje med udviklingen i Ubisoft, der er kendt for at stå bag en lang række store spilhit. 

Ubisoft-aktien  er steget næsten 27 pct. i løbet af de seneste 12 måneder, men analytikerne ser for sig, at aktiekursen skal længere op.

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Ubisoft-aktien, så tegner der sig nemlig et overvejende positivt billede.

Læs også: 

Der er ifølge Bloomberg 31 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har 22 en købsanbefaling, mens 9 af dem har en hold-anbefaling. Ingen af analytikerne har en sælg-anbefaling.

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de et kurspotentiale på 14 pct. De vurderer, at Ubisoft-aktien kan bevæge sig fra de nu 138 euro imod 159 euro.

Læs også: 

Blandt de mest optimistiske finder man finanshuset HSBC, der har en købsanbefaling på aktien. De vurderer, at Ubisoft-aktien kan bevæge sig op imod 171 euro.

I den anden ende af skalaen finder man blandt andre Mirae Asset Securites, som har en hold-anbefaling og et kursmål på 98 euro.

Ubisoft er ikke desto mindre kendt som en af de største og mest succesfulde videospiludviklere og -udgivere i verden.

Ubisoft står bag en lang række populære spil - herunder Assassin's Creed, Far Cry, Prince of Persia, Tom Clancy's Rainbow Six, Splinter Cell og Just Dance.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på de enkelte aktier i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.