Henter kommentarer

Analytikerne ser kæmpe potentiale i Netflix-aktien


I løbet af de sidste 12 måneder er Netflix-aktien braget ned med 63,9 pct. Men hvad er udsigterne for aktien fremadrettet?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Netflix-aktien, så mener de, at der er mere at komme efter i streaminggigiganten.

Der er ifølge Bloomberg 52 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har 16 en købsanbefaling, 31 analytikere har en hold-anbefaling, mens kun 5 af analytikerne har en sælg-anbefaling.

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så vurderer de, at Netflix-aktien har et kurspotentiale på hele 79,5 pct.

De vurderer, at Netflix-aktien kan bevæge sig imod 316,33 dollar.

Den, der er mest positiv over for Netflix-aktien, er finanshuset CTBC Securities, der har en købsanbefaling og et kursmål på 510 dollar. Et lignende synspunkt finder man hos finanshuset Wolf Research, der ligeledes har en købsanbefaling samt et kursmål på 497 dollar.

I den modsatte ende af skalaen finder man børshuset Daiwa Securities, der har en holdanbefaling og et kursmål på 226 dollar. Et lignende synspunkt finder man hos Pivotal Research, der har en sælg-anbefaling samt et kursmål på 235 dollar.

Læs også: Saxo Bank: Disse aktier er en oplagt købsmulighed - de er historisk billige

Læs også: Højprofileret strateg om aktier: Det bliver bedre