Henter kommentarer

Analytikerne ser streamingaktien stige med 283 pct.


I løbet af de sidste 12 måneder er Viaplay-aktien blevet kastet ud i et brutalt kursfald. 

Aktien i streaminggiganten er faldet med lige knap 99 pct.

Men hvad er udsigterne for aktien fremadrettet?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Viaplay-aktien, så ser de, at der i fremtiden vil komme medvind i aktien, dog anbefaler ingen analytikere at købe aktien lige nu.

Der er ifølge Bloomberg 7 analytikere, der har dækning af Viaplay-aktien. Af dem har ingen en købsanbefaling. 3 analytikere har en hold-anbefaling, og 4 analytikere har en sælg-anbefaling.

Læs også: Børshus: Udnyt ethvert kursfald til at købe op

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de et kurspotentiale på 283,2 pct.

De vurderer, at Viaplay-aktien kan bevæge sig imod 4,1 svenske kroner, hvor aktien nu ligger omkring 1 svensk krone.

Den, der er mest positiv over for Viaplay-aktien, er børshuset Carnegie Griup, der har et kursmål på 12,15 svenske kroner.

I den modsatte ende af skalaen finder man analysehuset Kepler Cheuvreux, der har en sælg-anbefaling og et kursmål på blot 0,14 svenske kroner.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på den enkelte aktie i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.

Læs også: Flere europæiske rekordregnskaber kan være i vente

Læs også: Aktieanalysechef kalder selskab for 'genfødt'