Henter kommentarer

BioPorto-aktien i hopla


Aktien i det lille danske biotekselskab BioPorto har hele mandag været i godt humør.

Biotekaktien lagde ud med at stige pænt få timer efter dagens handel blev skudt i gang, og en time før børsen lukker er aktien oppe med mere end 8 pct.

Tidligere på dagen kunne virksomheden fortælle, at finansdirektør Ole Larsen har valgt at søge nye veje, der ikke inkluderer jobbet hos BioPorto.

»Det er med ærgrelse, at vi har modtaget Oles opsigelse. Han har virkelig været et vigtigt aktiv for BioPorto. I løbet af hans tre år har han etableret en stærk finansiel organisation med et fokus på at brede kendskabet ud blandt investorer og øge dialogen, hvilket har været vigtig i opbygningen af vores fundamentale strategi. Jeg er taknemmelig for bidraget og ønsker ham al mulig held og lykke fremover,« oplyste BioPorto-direktør Peter Mørch Eriksen i en kommentar til jobskiftet.

Læs også: Bioporto-finansdirektør færdig

BioPorto, der har base i Hellerup Nord for København og beskæftiger knap 30 ansatte, har i samarbejde med forskere på Syddansk Universitet udviklet en covid-19 spyttest, som kan foretages hjemme. Testen er endnu ikke på markedet.

I løbet af det seneste år er aktien steget knap 100 pct.

Læs også: Stribe af rekorder for danske eliteaktier - og for C25

Læs også: Henrik Qvortrup er "den glade amatør" på aktiemarkedet – sådan investerer han