Henter kommentarer

Biotekaktien er tordnet op – derfor holder garvet investor fast i aktien

 

Den mangeårige investor, Lau Svenssen, holder fast i sine Zealand Pharma-aktier.

Det fortæller den kendte value-investor i mandagens udgave af Millionærklubben.

Lau Svenssen har både købt Zealand Pharma-aktier privat og til sin Millionærklubben-portefølje. I Millionærklubben dyster han med en række andre investere om at få 250.000 kr. til at vokse mest muligt på et år.

Selvom den danske biotekaktie steg godt 28 pct. i fredagens børshandel, holder Lau Svenssen fast i biotek-aktierne.

»Jeg vil ikke sælge mine egne foreløbig, men jeg kommer til at sælge dem, som jeg har her, på et tidspunkt. Det handler om, hvilken hest, der løber hurtigst. Jeg har købt dem her omkring kurs 170, men aktien burde kunne meget mere,« forklarer Lau Svenssen.

Han understreger, at der ikke er tale om en anbefaling af Zealand Pharma-aktien.

Den mangeårige investor har været aktionær i Zealand Pharma siden 2011.

»Jeg købte mig ind omkring kurs 81 kr. Men det har ikke været nogen drømmerejse,« udtaler han.

Markedet sendte ikke desto mindre Zealand Pharma-aktien i vejret, efter biotekselskabet kunne fremlægge opløftende fase 3-data for dets mulige lægemiddel mod korttarmssyndrom (SBS). Det er ifølge Lau Svenssen de største projekt, som Zealand Pharma har.

Zealand Pharma har ifølge ham meldt ud, at biotekselskabet vil sælge midlet til et andet selskab i stedet for at blive et integreret medicinalselskab.

De nye data gør ifølge Nordnets investeringsøkonom, Per Hansen, det danske biotekselskab til et muligt opkøbsmål for større medicinalselskaber. Det kan du læse mere om her.