Henter kommentarer

Carlsberg-topchef: Vi tilpasser forretningen til ny virkelighed


Torsdag har den danske bryggerigigant fremlagt tal for første halvår. Carlsberg har været ramt på samtlige markeder af coronakrisen.

Sådan lyder det fra Carlsbergs topchef Cees 't Hart, hvor det samtidig understreges, at indtjeningsforventningerne er omgivet af større usikkerhed end normalt

Omsætningen faldt 13,8 pct til ca. 28,8 mia. kr. mens driftoverskuddet før særlige poster endte på 4,6 mia. kr. Du kan dykke ned i tallene her.

Læs også: Sydbank om Carlsberg-udmelding: Det mener de med 'tilpasning'

COVID-19-pandemien påvirker liv verden over. I disse vanskelige tider er vores topprioritet vores medarbejders sundhed og velbefindende, mens vi samtidig tager de nødvendige forholdsregler for at beskytte vores virksomheds sundhed,' lyder det i en kommentar i forbindelse med regnskabet fra topchefen.

'Alle vores markeder er i mere eller mindre grad påvirket af COVID-19-pandemien, men organisationen og vores folk har vist en enorm modstandsdygtighed og fleksibilitet, så vi kan stabilisere forretningen, hjælpe samfundet og støtte vores kunder. For at afbøde virkningen af ​​svagere volumen og blanding har vi styrket vores fokus på omkostninger, kontanter og likviditet,' lyder det fra Cees 't Hart.

'Vi anerkender, at vi står over for en ny markedsvirkelighed - herunder ændrede forbrugerpræferencer og et reduceret aktivitetsniveau - og indfører derfor en række foranstaltninger for at tilpasse vores forretning i overensstemmelse med det,' lyder det fra Cees 't Hart.

Læs også: Nye tal fra Carlsberg: Bedre resultater en frygtet af analytikerne

Læs også: Carlsberg-analytiker: Indtjeningen bedre end frygtet