Henter kommentarer

Dagens top 3 markedsnyheder


Her er dagens top 3 markedsnyheder fra de danske finansmedier

Er det her en boble?

De allerstørste tech-selskaber er steget massivt siden bunden i aktiemarkedet 23. marts i år. Men står vi overfor en ny tech-boble som i foråret 2000?

Mens debatten raser på Wall Street, og i det danske investormiljø stiller Euroinvestor skarpt på ligheder og forskelle mellem 2000 og 2020.

Det vurderes på 5 ting i artiklen her.

Finanshus om Bavarian: Prognosen er fortsat for konservativ

Finanshuset Jefferies fastholder anbefalingen "køb" og kursmålet på 290 kr. for aktierne i Bavarian Nordic efter onsdagens regnskab.

Det skriver Jefferies i en analyse.

Finanshuset ser også adskillige undervurderede pipeline-aktiviteter, hvor der blandt andet henvises til at Bavarian for nylig har underskrevet den endelige aftale for Adaptvacs kapselviruslignende partikelvaccineteknologi med enkel, hurtig opskalering og potentialet for en enkelt injektion.

Det kan du læse mere om her.

Direktørs opkøb på 23 mio. kr.: 'Giver en tro på, at tingene er begyndt at vende for Pandora'

Pandora aktien fløj til tops i C25 med en stigning på 9,44 pct. efter det onsdag kom frem, at adm. direktør for Pandora, Alexander Lacik har købt 57.560 aktier i Pandora til en samlet værdi på 23,5 mio. kr.

»Det, at Alexander Lacik nu går ud og køber en væsentlig portion aktier, giver en tro på, at tingene er begyndt at vende for Pandora, og at det er et projekt, som han selv tror på,« udtaler Sydbanks aktieanalytiker Per Fogh ifølge Børsen.

Alexander Lacik ejer nu 161.628 Pandora-aktier, som med en aktiekurs på 440 kr. vil sige, at han har aktier for 71 mio. kr. i selskabet. Det er omtrent 8 gange mere, end de 9 mio. kr. han er forpligtet til at være investeret som en del af topledelsen. Det skriver Børsen.

Torsdagens finanskalender byder på halvårsregnskaber fra cBrain, Waturu, Sanistål, Penneo, Brdr. A&O Johansen m.m.

Du kan se hele finanskalenderen og den økonomiske kalender her.

Læs også: Er det her en boble? 5 ting, du bør tænke på med 'superaktierne'

Læs også: Han er oppe 132 pct. - peger nu på 'årets måske mest spændende børsnotering'