Henter kommentarer

Dansk bank giver positiv rente til alle kunder


Kunder hos Saxo Bank kan glæde sig over at få positive renter fra den første krone på deres konto.

Banken ændrer nemlig rentemodel per 1. april. Den nye model indebærer, at man ikke længere skal have en halv million kroner på kontoen for at modtage positive renter.

Desuden følger Saxo Banks indlånsrente nu Nationalbankens bevægelser, så kunderne kan få ændret deres rente med én dags varsel afhængigt af Nationalbanken.

Det oplyser Saxo Bank i en pressemeddelelse.

»Det er glædeligt, at vi nu har justeret vores nye rentemodel, så den gælder for kunder med indskud i alle størrelser. Vi har hele tiden haft et ønske om at give flere danskere muligheden for en transparent indlånsrente, der giver de markedsvilkår, som er tilgængelige på daglig basis,« udtaler Philip Frijs, nordisk direktør i Saxo Bank.

Bankens nye rentemodel har flere trin, og jo flere kontanter, man har stående på kontoen, jo tættere kommer man på at få Nationalbankens rente.

Ved 5.000 kroner giver Saxo Bank nu en rente på 0,015 procent. Ved 100.000 kroner er renten 0,31 procent, og maksimalt kan renten på nuværende tidspunkt komme op på 2,05 procent.

Dermed er der stadig højere renter at hente hos andre banker såsom Norwegian Bank eller Facit Bank, hvor man dog skal binde sine penge for at få renter på op mod 3,2 procent.

Læs også: Warren Buffett: Her overvejer jeg at købe aktier

Læs også: Tesla fortsætter prishuggene