Henter kommentarer

Dansk selskab køber kendt sportsmedie


 

Den digitale sportsmedie- og bettinggruppe Better Collective køber sportsmediet Tipsbladet.dk 

Det fremgår af en pressemeddelelse mandag. 

»Jeg er meget stolt over, at vi har købt Tipsbladet, som i godt 75 år har været et anerkendt og bredt anvendt sportsmedie i Danmark,« lyder det fra Jesper Søgaard, der er medstifter & adm. direktør i Better Collective.

Læs også: 7 lette råd: Sådan kommer du i gang med at investere

»Opkøbet passer perfekt til vores vision at blive den førende digitale sportsmediegruppe og vores strategi om at opkøbe stærke mediebrands med et loyalt publikum. Jeg ser meget frem til at byde den dedikerede redaktion på Tipsbladet velkommen i Better Collective, og jeg er overbevist om, at vi sammen kan løfte indholdet, der i årevis har begejstret så mange danske sportsfans,« forklarer Jesper Søgaard. 

Læs også: Sådan bliver du rig, selvom du har en lav løn

Den samlede købspris for Tipsbladet er 6,5 mio. euro  svarende til 48,5 mio. kr., som betales i tre rater og finansieres med kontanter. De finansielle mål hos Better Collective for 2023 forbliver uændrede efter opkøbet, fremgår det af meddelelsen. 

Tipsbladet blev grundlagt i 1948 og er det ældste fodboldmagasin i Norden. I dag har tipsbladet.dk omkring 6,8 millioner besøg hver måned og flere end 110.000 følgere på Facebook, X (tidligere Twitter), Instagram og TikTok.

Se også: Aktieordbog: Det betyder investeringsbegreberne

»For Tipsbladet og medarbejderne er det her en fantastisk begivenhed. Selvom vi gennem en periode har oplevet masser af vækst og flotte tal på bundlinjen i en ellers presset medieverden, så er der ingen tvivl om, at Better Collective kan være med til at skubbe yderligere til Tipsbladets vækst. Vi vil fortsat levere stærke fodboldhistorier, men med Better Collective i ryggen kan vi for alvor få indholdet til at leve på mange flere platforme og nå bredere ud,« lyder det fra Allan Olsen, ansvarshavende chefredaktør hos Tipsbladet.

Læs også: Formueekspert: Tag gevinst hjem eller vent? Nogle gange kan det betale sig at vente

Læs også: Storbank ser langt mindre kurspotentiale i dansk gigant