Henter kommentarer

Dansk selskab vil afnoteres - aktionærerne har fået et tilbud


 
Bodil Johanne Gantzel og Michael Friis Jørgensen dyster i de smarte aktiebegreber. Aktieskolen på Euroinvestor er din ultimative guide til at blive en god investor.
Vis mere

Den administrerende direktør i Jobindex vil overtage alle aktierne i selskabet og afnotere det fra minibørsen First North.

Det fremgår af en meddelelse.

Selskabet Danielsen 2 ApS, som ejes af Kaare Danielsen, vil således betale 1900 kr. per aktie Jobindex, svarende til en præmie på knap 9 pct. i forhold til fredagens lukkekurs.

Læs også: Den største fare ved P/E-tallet

Danielsen 2 ApS ejer i forvejen 90,89 pct. af aktierne i Jobindex og vil derfor allerede nu kunne gennemføre en afnotering af selskabet, om end holdingselskabet tilhørende Kaare Danielsen ikke planlægger at tvangsindløse de resterende ejere af aktier i Jobindex.

Øvrige aktionærer har således valget mellem at sælge deres aktier eller at blive som aktionærer i det i fremtiden unoterede Jobindex, som dog har til hensigt at udlodde "hovedparten" af de årlige overskud som udbytte.

Læs også: Jyske Bank anbefaler at købe stor dansk aktie: De tror, at aktien kan stige markant

Tilbudsperioden løber fra den 4. til den 30. juni

- Selskabet har ikke i mange år gjort aktivt brug af kapitalmarkedet på Nasdaq First North og forventer ikke at gøre dette i en længerevarende periode fremadrettet, begrunder Jobindex beslutningen om en afnotering.

Selskabet henvises desuden til det begrænsede antal aktier i fri handel og øgede omkostninger forbundet med noteringen.

.\˙ MarketWire