Henter kommentarer

| Opdateret

Dansk topchef færdig med øjeblikkelig virkning

Foto: Thomas Lekfeldt
Vis mere

Armin Kavousi er færdig som topchef for selskabet Meew.

Det oplyser selskabet i en meddelelse tirsdag aften. Det er den foreløbige kulmination på en overraskende udvikling for et dansk selskab, der var ved at kaste sig ud i et børseventyr.

Armin Kavousi er fortid i rollen som topchef, efter det er kommet frem, at han havde pyntet på sit CV. Det kan du læse mere om her.

Læs også: Dansk topchef taget i rod med cv’et

Selskabets bestyrelsesformand udtaler i meddelelsen, at bestyrelsen ikke kendte til Armin Kavousis falske CV.

»Den nye bestyrelse kendte ikke til Armin Kavousis manglende kandidatgrad før i dag og har ikke haft nogen grund til at mistænke nogen forseelse,« lyder det fra formanden Sam Jalaei, der fortsætter:

»MeeW er ved at blive noteret på Spotlight Stock Market, og derfor er afgørende for os, at markedet har fuld tillid til virksomheden.Armin Kavousi har undskyldt over for bestyrelsen for sine handlinger, og han ønsker ikke, at hans handlinger skal skade virksomheden.«

»Vi er derfor enige om, at det er bedst for virksomheden, at han træder tilbage som administrerende direktør og medlem af bestyrelsen med øjeblikkelig virkning og sælger en væsentlig del af sine aktier,« forklarer Sam Jalaei.