Henter kommentarer

| Opdateret

Danske Bank anbefaler at købe op i disse aktier


Industriaktier står til at sikre dig et afkast på mere end 5-10 pct.

Det vurderer Danske Banks senior investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen, ifølge Børsen. De seneste uger har aktiemarkederne været præget af markante udsving, men det kan ikke desto mindre betale sig at trodse usikkerheden i markedet og købe op, lyder vurderingen.

Læs også: Goldman Sachs: Disse aktier kan du samle op under uro

»Det virker dristigt at gøre i disse tider, hvor der er så stor usikkerhed. Men vi tror stadig, at der venter et opsving på den anden side af usikkerheden. Derfor vælger vi at købe nogle cykliske aktier, der har en tendens til at klare sig godt i opgangstider. Vi tager chancen, mens folk stadig er nervøse, for at komme en smule foran markedet. Vi mener, at markedet har indregnet en overgjort frygt for, at opsvinget kan gå galt,« udtaler han til Børsen.

Den amerikanske storbank Goldman Sachs mener, at investorer med fordel kan udnytte markedsuroen til at samle op i kvalitetsselskaberne. Det er virksomheder som blandt andet er kendetegnede ved at have stærke balancer og høje marginer. Storbanken har i den forbindelse udpeget 10 aktier, som passer ind til det. Det kan du læse mere om her.

Læs også: Amerikansk gigant dropper ud af top ti over verdens mest værdifulde selskaber

Læs også: Analytikere tvivler på chipgigant: "Tonen var næsten absurd optimistisk"