Danske Bank henter ny driftsdirektør


Danske Bank har udnævnt Frans Woelders til driftsdirektør, Group COO, med ansvar for Group Services og Group it.

Woelders kommer fra en stilling som Chief Digital Officer for Personal Banking i Royal Bank of Scotland. Han har desuden været blandt andet chef for retail banking i hollandske ABN Amro Bank.

- Det glæder mig meget, at Frans Woelders bliver en del af vores ledelse. Han har stor erfaring fra ledende stillinger inden for den finansielle sektor og har leveret rigtig gode resultater både inden for IT og retail banking og i forhold til at bringe disse områder tættere sammen, siger Chris Vogelzang, Danske Banks topchef, ifølge en meddelelse.

Stillingen som driftsdirektør blev ledig i september i forbindelse med en større ledelsesrokade og justeringer af organisationen. Topchef Chris Vogelzang gav ved den lejlighed udtryk for, at han havde sat sit eget hold for banken.

Ved den lejlighed fratrådte den tidligere driftsdirektør, Jim Ditmore, ligesom der blev skiftet ud på posten som finansdirektør, CFO, hvor Stephan Engels får ansvaret i stedet for Christian Baltzer, der forlod banken.

Frans Woelders tiltræder som driftsdirektør senest 1. juni 2020. Indtil da ledes COO-området af topchef Chris Vogelzang.

Læs også: Ekspert: 5 spændende small- og midcap aktier

Læs også: Teknisk analytiker ser potentiale i 5 aktier

/ritzau/FINANS