Henter kommentarer

| Opdateret

Daytrader oplever store udsving i selv store aktier


Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS
Vis mere

 

Coronakrisen har medført store udsving i enkeltaktier, hvilket tiltrækker risikovillige spekulanter.

Det fortæller teknisk analytiker og indehaver af Aktieakademiet Uffe Dreiser, ifølge Børsen.

Fra sine kurser om teknisk analyse oplever han en jagt på hurtige gevinster. Det et mønster, som ifølge ham afspejles i kursudsvingene.

Læs også: Teknisk analytiker: Det skal du holde øje med

»Selv de store aktier svinger meget. Jeg har f.eks. lige handlet Danske Bank, som i løbet af en dag svingede 4 pct. fra bund til top. Tyske Wirecard er en af de aktier, jeg senest har hentet til porteføljen. Den er også meget volatil og spændende,« udtaler han til avisen.

Blandt aktierne i sin portefølje tror han selv på nedenstående aktier som interessante kortsigtede investeringer i det volatile marked:

- Danske Bank
- Wirecard
- Crayon Group
- Orkla
- Storytel
- FLSmidth
- ISS

De sidste to uger har budt på store udsving i markedet, hvorfor det bliver interessant at se, hvordan resten af juni kommer til at gå.

Derimod fremhæver teknisk analytiker for Millionærklubben Lars Persson tre aktier, som der teknisk set er interessante at holde øje. Dette kan du læse mere om her.

Hos Nordea har aktiestrateg Andreas Østerheden tidligere opfordret til, at man som privat investor tjekker, hvor stor en risiko, man har påtaget sig i sin portefølje

»Vi står midt i et vadested, hvor markedet en periode har fokuseret meget på genåbning og bedre nøgletal end frygtet og er steget kraftigt på kort tid, men hvor der stadig er stor usikkerhed og en forfærdelig regnskabssæson foran os. S&P500 er steget over 45 pct. fra bunden. På grund af udsvingene i markedet er det vigtigt at sikre sig, at man ikke ligger med for høj risiko, når man tager på ferie,« siger Andreas Østerheden ifølge Finans.

Læs også: Analytiker: Det her minder om 2009

Læs også: Lars Tvede: Det tror jeg, at der kommer til at ske nu