Henter kommentarer

Efter kursstigning på mere end 100 pct. - det mener analytikerne om Morgan Stanley-aktien


Morgan Stanley-aktien er steget pænt til vejrs i løbet af de seneste 12 måneder

Aktien i den amerikanske storbank er oppe med omkring 101,9 pct. for det seneste år. Spørgsmålet er, hvor aktien skal hen herfra?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Morgan Stanley-aktien, så tegner der sig et overvejende positivt billede.

Der er ifølge Bloomberg 30 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har 20 en købsanbefaling, mens 9 af dem har en hold-anbefaling, og én analytiker har en sælg-anbefaling.

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de et kurspotentiale på omkring 7,4 pct.

De vurderer, at Morgan Stanley-aktien kan bevæge sig imod 109,61 dollar.

Blandt de mest optimistiske finder man finanshusene Wolfe Research og Societe Generale, der har en købsanbefaling på aktien. De vurderer begge, at Morgan Stanley-aktien-aktien kan bevæge sig op imod 125 dollar.

I den anden ende af skalaen finder man blandt andre børshuset Morningstar, som har en sælg-anbefaling og et kursmål på 85 dollar.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på den enkelte aktie i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.

Læs også: Se listen: Her er verdens rigeste

Læs også: Efter stigning på 69 pct. - det mener analytikerne om JP Morgan-aktien