Ulvetimen har ramt, ungerne skriger, og man har glemt at få tøet kødet fra fryseren.
Luksusfældens ekspert Mette Djernis siger, at planlægning af mad er et problem hun ser igen og igen.
»Når vi er ude ved folk, så ser vi, at fastfooddelen fylder ofte noget,« lyder det fra Luksusfældens ekspert i det seneste afsnit af B.T.s podcast Spar Kassen.
»Vi har jo fastfood, energidrikke og cigaretter, som er indikatorer på, at det er lidt svært at styre dankortet.«
Hvis man er den type forbruger, som ofte falder i den nemme løsning med mad udefra, kan det koste dyrt.
Det er dog ikke eneste problem med den hurtige mad, mener eksperten.
»Når det er sådan nogle panikløsninger, så tror jeg faktisk heller ikke, man nyder maden lige så meget, som hvis det er en reel prioritering,« siger hun.
Hun nævner et eksempel med en familie med børn, som handler pizza en gang om ugen. De kan spare tusinder årligt ved at skære den udgift fra.
Det kan du høre mere om 17 minutter og 15 sekunder inde i seneste afsnit af podcasten Spar Kassen.
Lyt hos Apple Podcast, Spotify eller ved at klikke play herunder.
