Henter kommentarer

Er steget 28 pct. i år: Det mener analytikerne om aktien


 

Aktien hos den populære streamingplatform Netflix er siden årsskiftet steget med 28,5 pct. 

Spørgsmålet er så, hvor aktien skal hen herfra?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Netflix-aktien, så tegner der sig trods fald et overvejende positivt billede.

Læs også: Lau Svenssen kalder dansk aktie for billig: 'Den er billig, og det er en vinder'

Der er ifølge Bloomberg 57 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har 33 en købsanbefaling, mens 20 af dem har en hold-anbefaling. Kun 4 af analytikerne har en sælg-anbefaling.

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de et kurspotentiale på 25,0 pct.

De vurderer, at Netflix-aktien kan bevæge imod 474 dollar, fra de nuværende 379,25 dollar.

Læs også: Store ændringer i dansk forsikringsselskab: Fyrer op mod 270 medarbejdere

Blandt de mest optimistiske finder man analysehuset Pivotal Research, der har en købsanbefaling på aktien. De vurderer, at Netflix-aktien kan bevæge sig op imod 600 dollar.

I den anden ende af skalaen finder man blandt andre børshuset Bechmark Co., som har en sælg-anbefaling og et kursmål på 293 dollar.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på den enkelte aktie i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.