Henter kommentarer

Euroinvestors Valgpanel: Vi holder øje med pengene

Alt tyder på, at vi står foran den første valgkamp i årtier, hvor det overordnede tema er økonomi. Vores alle sammens økonomi. Europas økonomi. Men først og fremmest, din økonomi.

Euroinvestors Valgpanel dækker valget til Folketinget 2022 alene ud fra et økonomisk perspektiv. Vi stiller skarpt på både den offentlige økonomi og samspillet mellem denne og den økonomiske politik. Hvad betyder de forskellige økonomiske udspil egentligt for din pengepung, din pension eller måske for din bolig?

Ikke alt i livet handler om kroner og ører. Men på Euroinvestor gør det alene det.

I den kommende tid vil I løbene kunne læse en række interviews og indlæg fra nedenstående række af økonomer og eksperter.

Euroinvestors Valgpanel består af:

Cheføkonom Jeppe Juul Borre, Arbejdernes Landsbank

Vis mere

Jeppe Juul Borre, cheføkonom i Arbejdernes Landsbank, er uddannet Cand.polit fra Københavns Universitet og har sidenhen fungeret som chefanalytiker hos blandt andet Nykredit og Totalkredit. Jeppe Juul Borre dækker den økonomiske udvikling, forventninger hertil samt økonomisk politik såvel som de finansielle markeder.

Chefanalytiker og privatøkonom Louise Aggerstrøm Hansen, Danske Bank

Vis mere

Louise Aggerstrøm Hansen, chefanalytiker og privatøkonom i Danske Bank, er uddannet Cand.polit fra Københavns Universitet og er ekspert inden for makroøkonomi, herunder dansk økonomi og samfund. Louise Aggerstrøm Hansen har tidligere arbejdet i Finansministeriet samt Økonomi- og Indenrigsministeriet.

Cheføkonom og vicedirektør Mads Lundby Hansen, CEPOS

cheføkonom i CEPOS Mads Lundby Vis mere

Mads Lundby Hansen, cheføkonom og vicedirektør hos den borgerligt-liberale tænketank CEPOS, er ekspert indenfor områder som dækker skat, vækst, offentlige finanser, arbejdsmarked og ulighed. Mads Lundby Hansen er Cand.polit fra Københavns Universitet og er en af Danmarks mest prominente eksperter indenfor økonomi.

Stifter og økonom Karsten Engmann Jensen, Pengeministeriet

Stifter og økonom Karsten Engmann Jensen, Pengeministeriet  Vis mere

Karsten Engmann Jensen, indehaver og stifter af Pengeministeriet, er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet og Danmarks Nationalbank. Karsten Engmann Jensen er forfatter af seks bøger om opsparing, investering og privatøkonomi og specialiserer sig i økonomisk personlig rådgivning.