Henter kommentarer

Færdig i DSV: Det skal han nu


Den tidligere topchef i den danske logistik-kæmpe DSV, Jens Bjørn Andersen, har fået nyt job. 

Han skal fremover være bestyrelsesformand for byggekæden Stark Group. 

Det fremgår af en pressemeddelelse tirsdag: 

»At blive formand for STARK Group er en opgave, jeg kun kan takke ja til. STARK Group er en spændende virksomhed der spiller en central rolle i byggeriet og selskabet er på en bemærkelsesværdig vækstrejse,« udtaler Jens Bjørn Andersen og fortsætter: 

»Det aftvinger respekt, når en virksomhed på fem år kan øge sin årlige omsætning fra 17 mia. kr. til mere end 60 mia. kr. igennem organisk vækst og opkøb af virksomheder. Virksomhedens filosofi om lokalt ejerskab og fokus på performance management er en verden, jeg selv har dyrket og tror på.«

Jens Bjørn Andersens rolle bliver blandt andet, at etablerere en ekstern bestyrelse, efter at Stark i tre år har været under ledelse af CVC Capital Partners. Nuværende bestyrelsesformand for STARK Group, Søren Vestergaard-Poulsen, der også er managing partner for CVC Capital Partner fortsætter i rollen som næstformand for STARK Groups bestyrelse.

»Jeg er imponeret af, hvad DSV har opnået under Jens Bjørn Andersens lederskab. Dens klare fokus på opkøb og integration af virksomheder er en stor inspiration for udviklingen af STARK Group. Med sig har han derudover en viden inden for logistik og kapitalmarkederne, som kan blive nyttig nu og nogle år ude i fremtiden. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Jens Bjørn,« udtaler han. 

Formelt bliver Jens Bjørn Andersen valgt som formand for STARK Group A/S på virksomhedens generalforsamling den 23. april 2024, fremgår det af pressemeddelelsen.