Henter kommentarer

Finanshus: Disse kvalitetsaktier er 'nærmest tyveri'

Her borer Chevron efter oil nær Midland i Texas
Her borer Chevron efter oil nær Midland i Texas Foto: Jessica Lutz
Vis mere

Du kan 'nærmest stjæle' kvalitetsaktier.

Det er tilnærmelsesvis budskabet fra finanshuset Jefferies Research, der har samlet en liste over 47 kvalitetsaktier med stærke fundamentaler, som har nået en attraktiv prisfastsættelse. Det fortæller MarketWatch.

Nedenfor ses 21 af finanshusets bud på interessante aktier. Listen er kommet frem i en tid, hvor aktiemarkederne er styrtdykket, og den skal derfor ses i lyset af, at ingen ved, hvor længe de store fald fortsætter.

Det er heller ikke til at vide, hvornår verdensøkonomien kommer tilbage på et 'normalt' leje, eftersom lande over hele verden har lukket mere og mere ned for at bekæmpe spredningen af den dødelige virus, COVID-19.

Noget, der betydet, at flere lande er på vej mod recession, hvis de ikke allerede er i det. EU-kommissionen har eksempelvis vurderet, at der er udsigt til, at vi får et lige så slemt år som 2009 - det værste år i finanskrisen.

Hvilke selskaber der kommer (bedst) ud af krisen, er der heller ingen, der ved.

Listen fra finanshuset rummer aktier fra alle sektorer, og er blevet præsenteret i finanshusets rapport 'Nærmest tyveri' fra 16. marts. Aktierne er ifølge Jefferies Resarch værd at holde konjunkturerne igennem, fortæller Barron's, der også har haft indblik i listen.

Her ses et udpluk fra listen:

- Amazon

- Abbott Laboratories

- Activision Blizzard

- Adobe

- British American Tobacco

- Chevron

- Cintas Corp

- Cisco Systems

- Equinix

- Euronav

- Gilead Sciences

- Home Depot

- Las Vegas Sands

- Linde PLC

- McDonald's

- Mondelez

- Nvidia

- Rio Tinto

- Service Now

- SVB Financial

- Visa