Henter kommentarer

First North-debutant gennemfører udbud med overtegning på 425 pct.

Nasdaq, Nikolaj Plads 6, den 6. juli 2021
Nasdaq, Nikolaj Plads 6, den 6. juli 2021 Foto: Signe Goldmann
Vis mere

Scandinavian Medical Solutions har gennemført sit aktieudbud i forbindelse med børsnoteringen på Nasdaqs minibørs First North - og der har været rift om aktierne, fremgår det af en selskabsmeddelelse torsdag morgen.

Interessen for udbuddet af aktier har været så stor, at de i alt 2952 investorer har ønsket at tegne aktier for 157.373.470 kr. Det svarer til en overtegning på 425 pct., skriver selskabet.

Medicoselskabet, der leverer brugt billeddiagnostisk udstyr til hospitaler og klinikker verden over, har således indfriet sin ambition om at rejse 30 mio. kr. i forbindelse med børsnoteringen.

Faktisk lander bruttoprovenuet i den øvre ende af forventningsintervallet på 27 til 30 mio. kr., som selskabet tidligere på måneden offentliggjorde.

Scandinavian Medical Solutions vil udstede 6.000.000 nye aktier til en udbudskurs på 5 kr. per aktie. Lidt over en fjerdedel af aktierne - 25,23 pct. - ejes af J.Krohn Holding, der er 100 pct. ejet af topchef Jens Krohn.

- Overtegningen viser, at investorerne har tillid til vores vækststrategi og forretningsplan og nu aktivt tager medejerskab til vores målsætning om at bringe livsvigtig scanningskapacitet ud til hele jorden, siger topchefen i meddelelsen.

Baseret på udbudskursen har First North-debutanten en markedsværdi på 136,25 mio. kr.

Selskabet ventes at entrere på First North den 3. november.

.\˙ MarketWire