Henter kommentarer

Forudser at de økonomiske konsekvenser kan blive »enorme«


Der kan ske kraftige bevægelser i markedet, når handlen åbner mandag morgen efter at have været lukket henover weekenden.

Olieprisen kan stige, de store aktieindeks som S&P 500 og Nasdaq kan falde tilbage og korte renter kan stige.

Sådan lyder forudsigelsen fra Sara Midtgaard, der er seniorøkonom i Handelsbanken til det norske erhvervsmedie, E24

Læs også: Hvis investor fik penge tilbage i skat, ville han købe denne C25-aktie

Denne udvikling skulle ske som en reaktion på, at Iran gennemførte sit første direkte angreb mod Israel natten til søndag. Her angreb de med hundredevis af droner og raketter, og man frygter nu yderligere eskalering af konflikten i Mellemøsten.

»I værste tilfælde kan de økonomiske konsekvenser blive enorme. Det store spørgsmål er, om Israel vil gå til modangreb. Det er den store joker her,« siger hun til E24.

Millionærklubben byder torsdag 25. april indenfor til Millionærklubben Eksklusiv. Denne gang zoomer Millionærklubben ind på nogle af verdens vækstøkonomier og undersøger, om investeringsmulighederne er værd at satse på eller nærmere lidt for risikable.

Debatten styres af Millionærklubbens faste vært, Bodil Johanne Gantzel, og panelet består af markedsdeltagere og analytikere, der til daglig arbejder med Emerging Markets- investeringer. Billetter kan købes her: https://www.euroinvestor.dk/nyheder/kommende-arrangementer