Henter kommentarer

Goldman Sachs sender dansk aktie til tops

(ARKIV) ISS A/S i Søborg (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
(ARKIV) ISS A/S i Søborg (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix) Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

 

Den danske servicekoncern ISS topper det danske eliteindeks, C25, tirsdag. ISS bliver direkte udpeget af den store amerikanske investeringsbank Goldman Sach som et af de selskaber, der kan få medvind i fjerde kvartal i år. Goldman Sachs nævner i et nyt notat, at aktien har turnaround-potentiale. Det skriver Bloomberg.

ISS skyder i vejret med 6,7 pct. Omsætningen er samtidig massiv: fire gange højere end normalt på samme tidspunkt i forhold til de seneste 20 børdage.

»Genopretning indenfor rejse-, fritids- og eventssektorer eller flere mennesker, der vender tilbage til kontorer, bør booste virksomheder som ISS,« skriver analytikerne fra Goldman Sachs i notatet, ifølge Bloomberg.

Goldman Sachs analytikerne nævner også, at de er begejstrede for den nye ledelse med Jacob-Aarup Andersen i spidsen. Jacob-Aarup Andersen har i øvrigt selv haft en fortid i Goldman Sachs, hvor han arbejdede for i deres europæiske hovedkontor i London.

Investeringsbanken har siden juni haft en købsanbefaling på aktien, der i skrivende stund handles til kurs 87,22 kr. Goldman Sachs har et kursmål på aktien på 170.

Generelt er analytikerne dog særdeles splittede i spørgsmålet om, hvorvidt ISS-aktien er attraktiv eller ej. Seks finanshuse anbefaler et køb, mens seks anbefaler hold. Fire anbefaler at sælge. Det gennemsnitlige kursmål ligger på 104 ifølge data fra Bloomberg. ISS er en af de mest faldende danske aktier i år.