Henter kommentarer

Hans formue er eksploderet


Jensen Huang er rykket frem i feltet blandt verdens allerrigeste.

Nvidia-topchefens formue er eksploderet, efter aktien i den amerikanske teknologimastodont steg 16 pct. torsdag. Det har gjort medstifteren af Nvidia, der udvikler computerchips, til en af verdens 21. rigeste personer, skriver Bloomberg News.

B.T. og Euroinvestor samarbejder - derfor er artiklen på B.T.

Huangs formue skød i vejret med 9,6 mia. dollar til 68,1 mia. dollar på bare én dag.

Det er et betydeligt spring fra hans tidligere placering som nummer 128 i begyndelsen af 2023. Dengang var hans formue på 'blot' 13,5 mia. dollar.

Her ses Nvidias topchef og medstifter, Jensen Huang. Vis mere

Der er dog stadig langt til toppen, hvor man finder navne som Tesla-medstifteren Elon Musk, Amazon-stifteren Jeff Bezos og stifteren af luksustitanen LVMH, Bernard Arnault.

Musk har en formue på 212 mia. dollar. Bezos har en formue på 197 mia. dollar, mens Arnault har en formue på 196 mia. dollar.

Millionærklubben byder d. 21 marts indenfor til Millionærklubben Eksklusiv. Der er kunstig intelligens på programmet, hvor eksperterne dykker ned i hvilke muligheder og risici, der ligger i de nye teknologier, for meget af AI-debatten er præget af ‘hype’, og hvor meget af reel udvikling? Det debatterer Millionærklubbens faste vært Bodil Johanne Gantzel med Bent Dalager, partner og Nordic Head of New Tech hos KPMG, Michael Friis Jørgensen, aktiechef hos HC Andersen Capital og porteføljeforvalter i Millionærklubben samt Anders Bæk, civilingeniør og porteføljeforvalter i Millionærklubben. Køb dine billetter her: https://www.euroinvestor.dk/nyheder/kommende-arrangementer