Henter kommentarer

Her er verdens bedste flyselskaber: SAS ikke i top 20 - kun et nordisk


 
Det er vigtigt at kende til aktiemarkedets sektorer, for det kan ende med at sikre dig noget afkast. Dem kan du se mere om her
Vis mere

Der blev ikke plads til andre nordiske flyselskaber end Finnair på listen over verdens 20 bedste flyselskaber. Qatar Airways topper listen, mens Finnair er nummer 13, uændret fra sidste år.

Det skriver branchesitet Check-In.

Der er fem europæiske flyselskaber blandt de 20 bedste på Airlineratings.coms rangliste. Udover Finnair er det Virgin Atlantic (7), British Airways (10), Lufthansa (11) og KLM (15), oplyser Check-In.

Der er derimod sket en udskiftning helt i toppen.

Qatar Airways har taget førstepladsen fra Air New Zealand, der var nummer ét i fjor. Nummer tre på listen er Singapore Airlines, der sad på førstepladsen i 2019.

Airlineratings.com baserer sine lister på kriterier som flådealder, sikkerhed, passageranmeldelser og servicetilbud over for passagererne.

I år vurderede virksomheden også flyselskabernes håndtering af COVID-19.

CORONAHÅNDTERING SIKKREDE FØRSTEPLADS

Geoffrey Thomas, chefredaktør for Airlineratings.com, siger til CNN ifølge Check-In, at det var Qatar Airways' svar på pandemien, der afgjorde sagen.

- Qatar Airways har altid været højt placeret på vores ranglister og har vundet forskellige priser såsom Best Business Class, men det var flyselskabets beslutning om at holde sit rutenetværk stort set åbent, der tiltrak dommernes ros og stemmer, siger Geoffrey Thomas.

Han peger også på flyselskabets hjemflyvninger i begyndelsen af pandemien og arbejdet med at gøre flyveoplevelsen under pandemien så sikker som muligt.

Læs også: Regnskabssæsonen er skudt i gang: Amerikansk storbank udpeger 10 potentielle vinderaktier

Læs også: Her er de danske investorers amerikanske favoritter

Link til originalartikel: https://check-in.dk/finnair-er-blandt-verdens-bedste/

/ritzau/FINANS