Henter kommentarer

Her skal Viaplay-aktien hen, ifølge analytikerne


I løbet af de sidste 12 måneder er Viaplay-aktien faldet med hele 87,6 pct. 

Men hvad er udsigterne for aktien fremadrettet?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Viaplay-aktien, ser de et kurspotientiale.

Der er ifølge Bloomberg 11 analytikere, der har dækning af Viaplay-aktien. Af dem har 1 en købsanbefaling. 8 analytikere har en hold-anbefaling, og 2 analytikere har en sælg-anbefaling.

Læs også: Manchester United-aktien falder efter investor trækker bud tilbage

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de et kurspotentiale på 37,4 pct.

De vurderer, at Viaplay-aktien kan bevæge sig imod 43,29 svenske kroner, hvor aktien nu ligger omkring 31,5 svenske kroner.

Den, der er mest positiv over for Viaplay-aktien, er børshuset Kepler Cheuvreux, der har en købsanbefaling og et kursmål på hele 610 svenske kroner.

Læs også: Det sorte guld sender oliegigant på guldkurs

I den modsatte ende af skalaen finder man analysehuset ABG Sundal Collier, der har en sælg-anbefaling og et kursmål på 25 svenske kroner.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på de enkelte aktier i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.

Læs også: Analytiker om dansk aktie: Uinvesterbar siden 2014

Læs også: Børshuse ser endnu større potentiale i dansk folkeaktie