Henter kommentarer

Investeringsbank nævner dansk aktie blandt sektorens favoritaktier


 
I videoen ovenfor ses udviklingen i markedsværdien pro anno for en række selskaber i den danske sundhedssektor. Grafikken er lavet via Flourish Studio.
Vis mere

Zealand Pharma er kommet i fint selskab med coronavaccineudvikleren Biontech og den schweiziske medicinalkæmpe Novartis og figurerer blandt Bryan Garniers favoritaktier i farmasektoren i første kvartal.

Det skriver Bloomberg News, der desuden kan berette, at den europæiske investeringsbank helt overordnet vurderer, at sundhedssektoren formentlig bør overvægtes i nogen grad i 2021.

Voldsomme reformer af det amerikanske sundhedssystem anser af Bryan Garnier for mindre sandsynlige, selv efter at stemmerne i Senatet er blevet delt 50-50 mellem Republikanerne og Demokraterne. Det nævnes i den forbindelse, at den kommende demokratiske præsident, Joe Bidens, topprioritet formentlig vil være at genskabe roen og konsensus om den førte politik.

I videoen ovenfor ses udviklingen i markedsværdien for en række selskaber i den danske sundhedssektor. Grafikken er lavet via Flourish Studio.

I forhold til Zealand Pharma, der er Bryan Garniers topkandidat inden for bioteksektoren, så nævnes det, at selskabet står over for et nyt kapital.

Blandt andet har den amerikanske lægemiddelstyrelse stillet en tilbagemelding vedrørende nødpennen Dasiglucagon i udsigt til marts. Midlet bruges som nødbehandling til diabetikere, der oplever alvorlige episoder af for lavt blodsukker,

Læs også: Morten Springborg: 3 myter i investeringsverdenen

Læs også: Aktiechef: Disse aktier har stadig kæmpe potentiale trods stigning på 120 pct i 2020

/ritzau/FINANS