Henter kommentarer

Kendt C25-aktie er faldet i løbet af de sidste 12 måneder


C25-aktien, ISS, er i løbet af de sidste 12 måneder faldet med 13,96 pct.

ISS leverer serviceydelser til arbejdspladser og faciliteter med fokus på rengøring, ejendomsservice, catering, support, sikkerhed og facility management. 

Men hvad har analytikerne generelt af forventninger til aktien fremadrettet?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om ISS-aktien, så er der et overtal af købsanbefalinger.

Der er ifølge Bloomberg 15 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har 10 en købsanbefaling, 5 analytikere har en holdanbefaling, mens ingen af analytikerne har en sælg-anbefaling.

Læs også: Techaktie slagtet: Næststørste kursfald nogensinde

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de en stigning på hele 32,2 pct.

De vurderer, at ISS-aktien kan bevæge sig imod 167,42 danske kroner, hvor kursen lige nu ligger i 126,60 danske kroner.

Den, der er mest positiv over for ISS-aktien, er Carnegie Group, der har en købsanbefaling og et kursmål på 230 danske kroner.

I den modsatte ende af skalaen finder man blandt andet Jefferies, der har en holdanbefaling og et kursmål på 105 danske kroner.

Millionærklubben byder d. 21 marts indenfor til Millionærklubben Eksklusiv. Der er kunstig intelligens på programmet, hvor eksperterne dykker ned i hvilke muligheder og risici, der ligger i de nye teknologier, for meget af AI-debatten er præget af ‘hype’, og hvor meget af reel udvikling? Det debatterer Millionærklubbens faste vært Bodil Johanne Gantzel med Bent Dalager, partner og Nordic Head of New Tech hos KPMG, Michael Friis Jørgensen, aktiechef hos HC Andersen Capital og porteføljeforvalter i Millionærklubben samt Anders Bæk, civilingeniør og porteføljeforvalter i Millionærklubben. Køb dine billetter her: https://www.euroinvestor.dk/nyheder/kommende-arrangementer

Læs også: Milliardforvalter om regnskabsaktuel C25-aktie: »Hamrende billig«

Læs også: Dansk servicekæmpe bankes ned på regnskab