Henter kommentarer

| Opdateret

Kendt investor ville købe aktien nu - det mener analytikerne om Rockwool-aktien


Aktien i den danske isoleringskoncern Rockwool er faldet med 22,9 pct. i løbet af de sidste 12 måneder.

Kursfaldet har betydet, at chefanalytiker Lau Svenssen, der er kendt fra podcasten Millionærklubben, ville købe aktien nu.

»Rockwool er en glimrende virksomhed, og jeg tror, at det her er en god chance for at komme ind i aktien. Jeg ved ikke, om vi har set bunden endnu, men jeg tror, at vi er tæt på,« udtaler Lau Svenssen. Det kan du læse mere om her.

Rockwool er en af de førende virksomheder inden for isoleringsmaterialer, hvor de producerer og sælger materialer til bygning af huse. Spørgsmålet er bare, hvor aktien er på vej hen herfra?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere mener om Rockwool-aktien, så er de relativt delte i deres syn, men grundlæggende positive omkring aktiens fremtidige udvikling.

Læs også: Lau Svenssen: 5 danske aktier, som jeg ville købe lige nu

Der er ifølge Bloomberg 19 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har 7 en købsanbefaling, mens 9 analytikere har en hold-anbefaling. 3 analytikere en sælg-anbefaling på aktien.

Ser man på analytikernes gennemsnitlige kursmål, altså hvad de i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så tror de, at aktien kan bevæge sig op i 1861 danske kr. Det indikerer et kurspotentiale på 13,5 pct.

Blandt dem der er mest positive over for Rockwool-aktien, befinder Barclays sig. Her har man en købsanbefaling og et kursmål på 2500 danske kroner.

I den modsatte ende af skalaen finder man storbanken BNP Paribas Exane, der har en sælg-anbefaling og et kursmål på 1400 danske kroner.

Læs også: Dansk rigmandsfamilie ryger af særlig liste

Læs også: Dansk selskab stiger efter 'største ordre nogensinde'