Henter kommentarer

Konkurrencebetingelser for Euroinvestors julekalender

Konkurrencen afholdes af:

Berlingske Media
Pilestræde 34
1112 København K
CVR-nr.: 29207313

Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Euroinvestor på følgende e-mailadresse: iehe@berlingskemedia.dk

Præmier

I konkurrencen udloddes to Apple Watch Series 7 GPS + Cellular til en værdi af 4.399,00 kr. pr. stk (DKK).

Vinderne modtager, efter nærmere aftale, sin præmie på sin adresse eller et nærmeste aftalt sted. Afhentes præmien ikke indenfor 5 dage efter offentliggørelse, bortfalder vinderens krav på præmien, med mindre andet er aftalt.

Deltagelse i konkurrencen

Du deltager i konkurrencen ved at følge instruktionerne, som gives i den opdatering, der linker til nærværende konkurrencebetingelser.

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år gammel og være bosiddende i Danmark.

Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Den præcise måde at deltage på finder du i den opdatering, hvori der linkes til disse betingelser. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Euroinvestor sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Ansatte i Berlingske Media må ikke deltage i konkurrencen.

Tidsforløb

Konkurrencen løber fra 1. december til 24. december 2021. Vinderne får direkte besked den 27. december 2021.

Besked til vinderen

Vinderne kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige på vedkommendes profil på det medie, hvor vinderen har deltaget.

Hvis vinderen ikke indenfor 5 dage efter at have fået besked, har henvendt sig, forbeholder Euroinvestor sig ret til at trække en anden vinder.

Det er vinderens ansvar at sikre, at kontaktoplysninger er synlige for offentligheden – herunder Euroinvestors medarbejdere.

Det er ligeledes vinderens ansvar at tjekke beskedanmodninger og lignende, hvor en besked fra Euroinvestor kunne tænkes at gemme sig.

Euroinvestor kan ikke på nogen måde holdes ansvarlig for eller udsættes for krav om kompensation som følge af, at en anden vinder udtrækkes, fordi den første vinder ikke opdager en besked om gevinst.

Brug af oplysninger

Eventuelle oplysninger du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen vil ikke blive afgivet til 3.-part og vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen.