Henter kommentarer

Kurspotentiale på 46 pct. - det mener analytikerne om Snap-aktien


Snap-aktien har haft et blandet 2021, men analytikerne har alligevel købsanbefalinger på stribe.

Aktien i det amerikanske sociale medie er oppe med godt 25,3 pct. i løbet af de sidste 12 måneder. Spørgsmålet er, hvor aktien skal hen herfra?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Snap-aktien, så tegner der sig et positivt billede.

Der er ifølge Bloomberg 41 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har 33 en købsanbefaling, mens 7 af dem har en hold-anbefaling. 1 af analytikerne har en sælg-anbefaling.

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de et kurspotentiale på godt 46,2 pct.

De vurderer, at Snap-aktien kan bevæge sig imod 76,09 dollar.

Blandt de mest optimistiske finder man børshuset Credit Suisse, der tror, at Snap-aktien kan bevæge sig op imod 104 dollar. Et lignende synspunkt finder man hos Argus, hvor man også har en køb-anbefaling og et kursmål på 100 dollar.

I den anden ende af skalaen finder man blandt andre finanshuset Susquehanna, der har en hold-anbefaling og et kursmål på 60 dollar.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på den enkelte aktie i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.