Henter kommentarer

Lau Svenssen bliver fast kommentator og analytiker for Euroinvestor

Lau Svenssen, aktieekspert i Millionærklubben.
Lau Svenssen, aktieekspert i Millionærklubben. Foto: Thomas Lekfeldt
Vis mere

Hvad er lyden af aktiemarkedet? I gamle dage ville man nok sige, at det var råbende børsmæglere, der håndtegnskastende afgav højlydte ordrer til hinanden på handelsgulvet. Eller måske lyden af åbningsklokken på Wall Street. I dag er lyden af det stille og digitale aktiemarked Lau Svenssens røst i Millionærklubben på Euroinvestor.

Nu kommer den stemme i overført betydning til at fylde spalterne på Euroinvestor. Når aktiemarkedet vælter ud med nyheder, regnskaber og markedsbevægelser, vil Lau Svenssen dagligt skære igennem med kommentarer og analyser og fortælle, hvad der egentlig foregår.

»Ingen skal kunne gemme sig bag et regnskab eller en ny strategi,« som Lau Svenssen selv udtrykker det.

Med sig bringer han 42 års erfaring fra både et vekselerfirma og en dansk storbank, Privatbanken, som for længst er gået i glemmebogen. Han har også drevet sin egen kapitalforvalterforretning og i den seneste årrække har han været ansat i 17 år som aktieanalytiker hos Aktieinfo.

Netop i en verden og i en tid, hvor den grønne omstilling og hele ESG-området er blevet mainstream hos de allerstørste investorer, særligt pensionskasser, er det mere end nogensinde brug for en stemme i debatten som Lau Svenssens. Det betyder ikke, at Euroinvestor som medie vil skrue ned for dækningen af netop denne voksende megatrend på markedet.

Tværtimod. En ny generation af unge, progressive investorer, der også vil forandre verden via aktieinvesteringer, stormer ud på markedet i disse år. Og godt for det. På Euroinvestor skruer vi helt op for dækningen af ESG, environmental, social og governance, området i løbet af 2021.

Men også forventningsfulde impact investorer kan have godt af at høre den anden side af mønten fra en mand som Lau Svenssen. Og mon ikke det gælder den anden vej rundt også? Om ikke andet skal Lau nok få masser at hidse sig op over - også her på Euroinvestor.

Vi glæder os til samarbejdet!