Henter kommentarer

Legendarisk investor sælger ud af 4 aktier


Den famøse investor Warren Buffett har rykket rundt på sin aktieportefølje og i den anledning skåret beholdningen af fire aktier radikalt ned.

Det skriver Insider, der har set nærmere på papirer fra Berkshire Hathaway, som er Warren Buffetts investeringsselskab.

Warren Buffett har solgt ud af beholdningerne i både Taiwan Semiconductor, US Bancorp, BNY Mellon og Activision Blizzard.

Zoomer man ind på halvlederproducenten Taiwan Semiconductor, så har Buffett skåret sin beholdning af selskabets aktier ned med 86 pct. Det betyder, at han er gået fra at eje aktier til en værdi af 4,1 mia. dollar til nu 618 mio. dollar.

Warren Buffett har også sluppet aktier i US Bancorp, der er en amerikansk bankkoncern. Her blev beholdningen barberet ned med 91 pct., så aktierne nu har en værdi af 300 mio. dollar.

Investeringsbanken BNY Mellon har også fået sparekniven og er blevet reduceret 60 pct., så Buffetts aktieposition nu er 1,1 mia. dollar værd.

Sidst, men ikke mindst, har Buffet sluppet aktier i computerspilsvirksomheden Activision Blizzard. Der er skåret 12 pct. af aktiebeholdningen, så Buffett ejer aktier for 1,5 mia. dollar.

Læs også: Dansk rigmand taber milliarder på sats

Læs også: Analytikerne har talt: Denne C25-aktie skal du købe