Mærsk: Topchef klar til opkøb


Søren Skou, som er administrerende direktør i A.P.Møller-Mærsk, er efter tre smalle år klar til federe tider opkøbsfronten.

Det skriver Finans.

- Man kan have en mening om, at det har taget lang tid, men faktum er, at vi er klar nu. Jeg tror, at man i de kommende kvartaler og år vil se, at vi er aktive på akkvisition-siden i logistik og services, siger Søren Skou til Finans.

Egentlig varslede koncernen også appetit på opkøb inden for logistik på land for nogle år siden, men det er ikke blevet til det store - udover den amerikanske toldmægler Vandergrift. Ifølge den administrerende direktør skulle forretningen dog først på plads i forhold til kundetilfredsheden, balancen og med de planlagte frasalg, ligesom koncernen har fokuseret på at forbedre indtjeningen.

- Vi er i løbet af 2019 lykkes med at øge indtjeningen på vores logistik- og serviceforretning, og det er et tegn på, at vi begynder at have lidt mere styr på det. Så kan vi måske også bedre købe noget, vi kan lægge ovenpå, uden at risikere, at det hele bare falder sammen, lyder det fra topchefen.

Link til original artikel (abonnement): https://finans.dk/erhverv/ECE11873014/maersktopchef-efter-traegt-aar-med-opkoeb-paa-land-vi-er-klar-nu/

/ritzau/FINANS