Henter kommentarer

Manchester United-aktien er faldet markant det sidste år: Hvordan ser fremtiden ud ifølge analytikerne?


Aktien i den populære fodboldklub Manchester United er faldet med hele 29,12 pct. det seneste år.

Spørgsmålet er, hvor aktien skal hen herfra?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om aktien, så er der et overtal af hold-anbefalinger. 

Der er ifølge Bloomberg 3 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har 1 analytiker en købsanbefaling, mens 2 analytikere har en hold-anbefaling. Ingen af analytikerne har en sælg-anbefaling.

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de aktien vokse med hele 44,8 pct.

De vurderer, at Manchester United-aktien kan bevæge sig op i 23,15 dollar fra den nuværende kurs på 16 dollar.

Læs også: Milliardforvalter om regnskabsaktuel C25-aktie: »Hamrende billig«

Den mest optimistiske er analysehuset Jefferies, der har en købsanbefaling og tror, at aktien kan bevæge sig op imod 26 dollar.

Børshuset Deutsche Bank har en hold-anbefaling og et kursmål på 26 dollar, mens Deutsche Bank har en hold-anbefaling med et kursmål på 20,30 dollar.

Millionærklubben byder d. 21 marts indenfor til Millionærklubben Eksklusiv. Der er kunstig intelligens på programmet, hvor eksperterne dykker ned i hvilke muligheder og risici, der ligger i de nye teknologier, for meget af AI-debatten er præget af ‘hype’, og hvor meget af reel udvikling? Det debatterer Millionærklubbens faste vært Bodil Johanne Gantzel med Bent Dalager, partner og Nordic Head of New Tech hos KPMG, Michael Friis Jørgensen, aktiechef hos HC Andersen Capital og porteføljeforvalter i Millionærklubben samt Anders Bæk, civilingeniør og porteføljeforvalter i Millionærklubben. Køb dine billetter her: https://www.euroinvestor.dk/nyheder/kommende-arrangementer

Læs også: Aktie i britisk tøjbrand daler fortsat: Det mener analytikerne om aktiens fremtid

Læs også: Sønderbombet aktie stiger voldsomt: Økonom peger på særlig årsag