Henter kommentarer

Meta Platforms er steget markant i løbet af det seneste år - det mener analytikerne om aktien nu


Meta Platforms-aktien er steget eksplosivt med lige knap 37 pct. i løbet af det seneste år.

Men hvad er udsigterne for aktien fremadrettet?

Meta er verdens største online sociale netværk. Virksomheden ejer blandt andet Facebook, Instagram og WhatsApp. 

Der er ifølge Bloomberg 74 analytikere, der har dækning af aktien. Hele 64 analytikere har en købsanbefaling. 7 analytikere har en hold-anbefaling, mens kun 3 analytikere har en sælg-anbefaling på aktien.

Ser man på analytikernes gennemsnitlige kursmål, altså hvad de i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så tror de, at aktien vil stige til 522 dollar fra den nuværende pris på 471,85 dollar. Det indikerer et kurspotentiale på 10,6 pct.

Læs også: Ekspert om Novos slankemedicin: 'Rovdyrsprissætning'

Børshuset Mirae Asset Securities har en købsanbefaling og et kursmål på 634 dollar. Et lignende kursmål har analytikerne hos New Street Research. Her lyder kursmålet på 600 dollar og en købs-anbefaling på aktien. 

I den modsatte ende finder man børshuset BNP Paribas Exane, der har en sælg-anbefaling og et kursmål på 360 dollar.

Millionærklubben byder torsdag 23. maj indenfor til Millionærklubben Eksklusiv. Det skal handle om energi- og råvaremarkederne, og hvordan priserne på de globale råvaremarkeder vil blive påvirket af disse nye dagsordener fremover, og om der findes oplagte investeringsmuligheder i lige præcis de bevægelser.

Debatten styres af Millionærklubbens faste vært, Bodil Johanne Gantzel, og i panelet kan du møde: Ole Hansen, chefstrateg fra Saxo Bank, Arne Lohmann Rasmussen, chefanalytiker i Global Risk Management og Lau Svenssen, fast deltager i Millionærklubben og chefanalytiker hos Svenssen og Tudborg. Billetter kan købes her: https://www.euroinvestor.dk/nyheder/kommende-arrangementer

Læs også: Nyt nøgletal: Derfor sidder disse boligejere i skruestikken

Læs også: Boeing-aktien er styrtdykket - det mener analytikerne om aktien nu