Igen i år får Tivoli besøg af stjernekokke, som skal servere Michelin-hædret mad i Det japanske Tårn, skriver Tivoli i en pressemeddelelse.
Gæster i forlystelsesparken kan opleve den spanske mesterkok Paco Morales, som har to Michelin-stjerner på sin restaurant Noor, og de kan smage islandsk gastronomi fra holdet bag den et-stjernede restaurant Dill.
Vinderen af Michelinguidens Young Chef Award i år, Christoffer Sørensen fra restaurant STUDIO, lægger også vejen forbi.
»Tivoli skal være kendt for altid at have noget for enhver smag og pengepung, når det kommer til et måltid mad. Vi er derfor glade for, at vi igen i år kan tilbyde vores gæster restaurantoplevelser i verdensklasse. Tivoli skal være et sted, hvor gæsterne bliver udfordret på alle sanser. Derfor er gastronomien et helt selvfølgeligt fokuspunkt for os, og vores ambition er, at Tivoli med tiden også skal være en international gastro-destination,« lyder det fra Tivolis topchef Susanne Mørch Koch i meddelelsen.
Forlystelsesparken kom ud af 2021 med et resultat før skat på minus 47,6 mio kr. Det er dog markant mindre end året før, hvor resultatet før skat lød på minus 185,1 mio. kr.
Nettoomsætningen endte på 719,3 mio. kr., hvilket er 51 pct. mere end sidste år, og besøgstallet voksede fra 1.628.000 i 2020 til 2.398.000. Det svarer til en stigning på 47 pct.
Den kommende Tivoli-sæson åbner den 8. april.
Læs også: Guldregn over boligejerne
Læs også: Dansk rigmand fortsætter med at købe op i lille selskab
