Henter kommentarer

| Opdateret

Milliardforvalter: Det er den næstmest undervurderede C25-aktie


En af de allermest undervurderede danske selskaber er ISS.

Det vurderer man hos Artha Kapitalforvaltning i en kommentar tirsdag morgen om det danske selskab, med 350.000 ansatte. Det er en reaktion på den seneste melding fra ISS mandag.

»Et stærkt signal fra ISS, casen er »on track«,« lyder det fra Lars Hytting, der er chef for formueforvalterens aktiehandel.

Læs også: Børshus: Det bliver helt fantastisk at eje disse aktier de næste 10 år

ISS-aktien er ifølge ham den næstmest undervurderede aktie i det toneangivende, danske aktieindeks. Den professionelle investor tror så meget på C25-aktien, at milliardforvalteren selv har føjet ISS til porteføljen.

Han har længe talt varmt om den danske servicekoncern, der har specialiseret sig inden for kontorrengøring, kantinedrift og ejendomsdrift.

Artha Kapitalforvaltning er derfor dykket ned i regnskabstallene bag den opjustering, som ISS kom med mandag for resultatet for 2022.

Lars Hytting fremhæver, at ISS nu forventer en organisk vækst på 7,8 pct. mod tidligere 6,5 pct.. Det er på baggrund af en omsætning på 76,5 mia. kr. i 2022. ISS forventer stadig at opnå en overskudsgrad (EBIT-margin) på 3,8 pct., påpeger han.

Det frie cash flow ventes desuden at lande på 1,7 mia. kr. mod tidligere 1,5 mia. kr.

ISS tror stadig på, at det er mulig for selskabet at opnå en overskudsgrad (EBIT-margin) i intervallet 4,25-4,75 pct. i 2023.

Den mest undervurderede aktie i C25-indekset er ifølge ham høreapparatselskabet GN Store Nord, som Artha Kapitalvaltning gentagne gange har købt op i. Det skal ses i lyset af, at markedet har sendt GN-aktien ud i et fald på 53 pct. i løbet af de seneste 12 måneder.

Læs også: Milliardforvalter om C25-aktie: Det her vil være en lækkerbisken

Læs også: Global optimisme rammer aktiemarkedet – derfor sker det